Secció recomanada per

NOVETATS

Realme anuncia l’‘smartphone’ GT, la seva nova nau capitana

En el marc del Mobile World Congress de Xangai, Realme ha mostrat el seu nou model GT, i ha anunciat la seva estratègia de ‘Flagship’ Dual sota la qual presentarà la seva línia de productes de gamma mitjana-alta

Realme anuncia l’‘smartphone’ GT, la seva nova nau capitana
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Segons dades de la consultora Counterpoint, el 2020 les vendes mundials de smartphones de la firma Realme van superar els 42,4 milions d’unitats, arribant a una taxa de creixement del 65%. El 2021, els productes de gamma mitjana-alta seran l’objectiu de la companyia, per la qual cosa tenen previst el llançament d’una completa línia de productes. En aquest escenari anuncia la seva estratègia de Flagship Dual, en el segment de gamma mitjana-alta comptarà tant amb la plataforma 5G de la sèrie Snapdragon 8 de Qualcomm com amb la sèrie Dimensity de MediaTek. A més, presentarà dues gammes de naus capitanes en les quals el rendiment i la imatge seran millorades. La gamma GT es convertirà en la sèrie insígnia d’alt rendiment de tot el portfoli de smartphones de la marca seguint l’estratègia de Flagcon Snapdragon 888. Alhora, i per assegurar el rendiment del Snapdragon 888, Realme GT està equipat amb el sistema de refrigeració d’acer inoxidable VC. Aquesta tecnologia millora la dissipació de la calor del telèfon mitjançant l’aplicació d’acer inoxidable en el sistema de refrigeració i l’optimització de la seva estructura.

Disseny llampant

El dispositiu té un disseny basat en cuir vegà de doble to, que utilitza dos tipus de materials en dos colors diferents. La coberta posterior i el marc interior són d’una textura més delicada, oferint una sensació de tacte més suau i un millor color. El GT es llançarà oficialment el 4 de març, sumant un nou membre a la línia de productes de la companyia i al mercat de gamma mitjana-alta.

Temes:

Mòbils +Digital