Secció recomanada per

IDEES PER A SANT VALENTÍ

Així són els auriculars model Jib True de Skullcandy

Amb un disseny divertit, bon ajust i una notable qualitat de reproducció, ja estan disponibles al nostre mercat els últims sense fil de l’americana Skullcandy

Així són els auriculars model Jib True de Skullcandy
1
Es llegeix en minuts

Skullcandy, amb seu a Park City, Utah, és una d’aquelles marques que té clar el seu públic i la tipologia de producte que vol fabricar. Amb un estil molt definit lligat als joves el seu objectiu és: «Alliberar el poder instintiu de la música per a tothom», i en una carrera d’èxit en l’actualitat ha expandit la seva xarxa d’oficines a Zuric, Londres, Shenzhen i Vancouver, a més d’estar present als centres culturals més importants del mercat.

Els Jib True són totalment sense fil, en l’ús quotidià resulten còmodes i fàcils, amb un bon equilibri entre preu i prestacions. Estan indicats per a ús en interiors i exteriors. Entre les seves característiques destacades cal esmentar que ofereixen 22 hores d’autonomia (6 hores a cada auricular i 16 hores addicionals a l’estoig de càrrega) i integren tots els controls i funcions essencials, com control de trucada, pistes i volum, activació de l’assistent del dispositiu, micròfons duals i la possibilitat d’utilitzar cada auricular de forma independent, entre altres possibilitats.

 

Nivell de resistència

Gràcies a l’índex de protecció IPX4, són resistents a la suor i a l’aigua. El seu ajust aïllant de soroll permet a l’usuari tenir una òptima experiència sonora. Segons l’opinió de Jessica Klodnicki, directora de màrqueting de Skullcandy: «Estan especialment dissenyats per a tots aquells que busquen els seus primers auriculars totalment sense fil a un preu ajustat. Els Jib True tenen totes les funcions essencials i imprescindibles, perquè puguin disfrutar de la música sense que res ni ningú els pari».

 

Connectivitat

El dispositiu compta amb un òptim nivell de connectivitat per Bluetooth i gràcies a això proporciona una notable varietat de funcions, com possibilitat d’utilitzar els dos auriculars per separat, micròfon dual per realitzar trucades i funció d’autoencesa, i el més important és que afavoreixen un ús totalment lliure de cables.

Valors destacables

Totalment sense fil

22 hores d’autonomia en total

Resistents a la suor i a l’aigua IPX4

Possibilitat d’utilitzar els dos auriculars per separat

Micròfons duals

Ajust aïllant de soroll

Notícies relacionades

Control de trucada, pistes i volum

Preu: 50 euros

Temes:

Gadgets +Digital