Secció recomanada per

IDEES PER A SANT VALENTÍ

Ordinador portàtil LG Gram, per a teletreball i desplaçaments

El dispositiu de LG aporta una pantalla de 17 polzades, cosa que facilita el teletreball amb comoditat visual, i pel seu poc pes (1.340 grams) és adequat en desplaçaments

Ordinador portàtil LG Gram, per a teletreball i desplaçaments
3
Es llegeix en minuts

Al portàtil LG Gram no li falten qualitats per convertir-se en un detall especial en aquestes dates, a la seva gran pantalla i poc pes cal sumar-hi també una bona autonomia, que ronda les 19 hores, i la resistència dels seus materials, cosa que permet utilitzar-lo i portar-lo a tot arreu.

Presentació

 Pes ploma amb pantalla gegant d’òptima visibilitat

Notable autonomia

Teclat i plafó tàctil gegants

Acabat en materials molt resistents

Lector d’empremtes

Wifi 6

Pantalla nítida

La companyia LG és una firma experta en pantalles i, de fet, els seus televisors competeixen entre les 10 primeres marques del mercat. Per a aquest portàtil ha optat per una de 17 polzades (tot i que en la mateixa sèrie l’usuari pot optar per d’altres més petites) que no perd, malgrat la seva gran mida, fidelitat en la visualització.

La pantalla de 17 polzades WQXGA (2.560 x 1.600) de format 16:10 amb prou feines té bisells i és mesuradament brillant. Amb aquestes característiques satisfà, amb suficiència, les necessitats habituals de l’usuari no professional.

Alt nivell de portabilitat i resistència

El portàtil LG Gram de 17 polzades està fabricat amb materials especials: un aliatge de magnesi i nanocarboni utilitzat en la indústria aeroespacial. Gràcies a l’ús d’aquests materials l’equip té un pes molt lleuger d’1,3 quilos, cosa que facilita el seu trasllat en exteriors i un ús flexible a l’interior de casa. Aquests mateixos materials són els que li donen la seva particular estètica, estilitzada, en elegants tons grisos.

El millor d’aquesta configuració, no obstant, és la seva notable resistència ja que compleix estàndards militars (STD-MIL-810G) davant cops, pols i temperatures extremes.

Connectivitat

Està equipat amb un USB-A, un HDMI i un USB-C (Thunderbolt) en un lateral i en l’altre, un mini-‘jack’ de 3,5 mm per a auriculars, dos ports USB-A, i una ranura per a targetes microSD.

Avantatges afegits

Aquest ordinador integra un gran teclat complet compost de tecles separades i de precisió. S’hi inclou el botó d’encesa i aturada, un lector d’empremtes que resulta molt còmode, per no haver d’estar teclejant la contrasenya contínuament.

El plafó tàctil de grans dimensions està situat al centre i això permet recolzar els canells als costats del touchpad per escriure còmodament.

Com és habitual l’equip inclou webcam HD i uns altaveus que es troben a la part inferior i són compatibles amb el format de so envoltant DTS: X.

Quant a especificacions d’interès, es pot destacar: processador Intel Core i7 de desena generació, gràfica Iris Plus 655, 16 GB de RAM i disc SSD de 512 GB d’emmagatzemament (ampliables fins a 4 TB).

Autonomia

L’autonomia de l’equip arriba, segons informa LG, fins a les 19 hores i fins i tot, segons l’ús, pot arribar a superar-les.

Característiques principals

LG Gram 17Z990-V Windows 10 Home. Portàtil ultralleuger de 17 polzades (43,18cm) WQXGA IPS (1,3kg, autonomia 19,5h, Intel i7 8a gen., 8GB RAM, 512GB SSD) Plata - teclat espanyol.

Valors destacats

El portàtil de 17 polzades (43,18 centímetres) té un pes ploma de 1.340 grams i bateria de fins a 19,5 hores. Xassís de magnesi i nanocarboni de gran resistència.

Windows 10 Home Edition (64 bit RS3) amb acompliment fluid

Memòria ampliable, disc SSD de 512 GB de sèrie amb ranura addicional per ampliar fins a 2 TB. Memòria RAM de 8 GB amb ranura d’ampliació per arribar fins als 16 GB. Processador Intel Core i7-8565U de 8a generació.

Connectivitat universal amb 3 x USB 3.1, 1 x USB Tipus C amb Thunderbolt 3 100% compatible amb totes les marques, càrrega ultraràpida i càrrega en aturada, 1 x HDMI, entrada d’auriculars (3,5 mm) i ranura per a targeta Micro-SD 3.0.

Notícies relacionades

Pantalla 43,18 cm (17) en xassís compacte amb plafó IPS WQXGA (2.560 x 1.600 px) format 16:10, que cobreix fins a un 96% sRGB.

El preu, ara en oferta a la botiga virtual de la marca, ronda els 1.000 euros.

Temes:

Gadgets +Digital