Secció recomanada per

Per al febrer del 2021

No et perdis la llista de Games with Gold d’Xbox

No et perdis la llista de Games with Gold d’Xbox
1
Es llegeix en minuts

Com està sent habitual, des de les oficines d’Xbox han revelat els noms dels Games with Gold del febrer. Durant el mes que ve, els subscriptors d’Xbox Live Gold i Xbox Game Pass Ultimate es podran descarregar gratis:

  1. ‘Gears 5’ (disponible de l’1 al 28 de febrer). Experimenta la famosa campanya i el mode multijugador actualitzat de Gears 5, ara totalment optimitzats per a Xbox Series X|S. Amb el conflicte bèl·lic desencadenat, Kait Diaz marxa per esbrinar la seva connexió amb l’enemic i descobreix el veritable perill per a Sera: ella mateixa.

  2. ‘Resident evil’ (disponible de l’1 al 28 de febrer). Aquesta versió remasteritzada ens proposa unir-nos a S.T.A.R.S., l’equip de forces especials, i investigar una misteriosa mansió als afores de Raccoon City. Mantén-te alerta perquè els subministraments són escassos i la mort sotja a cada cantonada.

  3. ‘Dandara: Trials of fear edition’ (disponible del 16 de febrer al 15 de març). En aquest joc de plataformes metroidvania, una heroïna sorgeix de l’èter de la por per ajudar un món a punt del col·lapse. Una meravella visual i auditiva pren vida a través del seu píxel-art fet a mà i de les composicions originals de la banda sonora.

  4. ‘Indiana Jones y la tumba del emperador’ (disponible de l’1 al 15 de febrer). És hora de posar-se el barret i recuperar un dels artefactes més poderosos mai coneguts per l’home. En la seva aventura més emocionant fins ara, podem ajudar Indy a enfrontar-se als nazis i als baixos fons asiàtics per trobar el misteriós Corazón del Dragón abans que caigui en mans hostils.

  5. ‘Lost planet 2’ (disponible del 16 al 28 de febrer). Més de 10 anys després dels successos originals, la seqüela torna a l’atribolat món d’E.D.N. III, amb una història que recorrerà un planeta esquinçat per la lluita per la valuosa energia tèrmica.

Temes:

Videojocs Xbox