Secció recomanada per

TECNOLOGIA PER A TEMPS DE PANDÈMIA

Arriba al nostre mercat la mascareta PuriCare d’LG

El dispositiu elimina el 97,3% de virus i el 93% de bacteris gràcies als seus filtres HEPA 13, silicona de grau mèdic i 2 ventiladors que circulen aire filtrat

Arriba al nostre mercat la mascareta PuriCare d’LG
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Avui la companyia LG Electronics ha anunciat la disponibilitat al nostre mercat del seu model de mascareta electrònica PuriCare Air Purifying Mask, un producte desenvolupat originàriament per pal·liar els efectes de la pol·lució de l’aire a les ciutats més contaminades, i que avui presenta una nova dimensió d’ús en l’actual crisi sanitària.

Característica destacada

La mascareta d’LG compta amb 2 filtres HEPA 13 que, per la seva alta capacitat de filtrat, eliminen el 97,3% de virus i el 93% de bacteris, i també filtren pols, pol·len i al·lergògens per netejar l’aire respirat.

Disseny ergonòmic

Fabricada en silicona de grau mèdic amb seguretat electromagnètica, el seu disseny fa que s’ajusti a la cara minimitzant les fugues d’aire al voltant del nas i la barbeta i evitant la manipulació constant amb les mans per col·locar-la. Compta amb dos ventiladors que permeten respirar aire net i filtrat, mentre que un sensor detecta el cicle i el volum de la respiració i ajusta la velocitat dels ventiladors segons les necessitats del moment. Amb un clic, els ventiladors s’acceleren per ajudar a l’entrada d’aire i s’alenteixen per reduir la resistència a l’exhalar amb l’objectiu de netejar l’aire que es respira.

Valors afegits

Actualment portem mascaretes durant gran part del dia, per la qual cosa és important que siguin efectives i còmodes, per portar a terme les activitats quotidianes. PuriCare compta amb una bateria de 820 mAh que ofereix fins a 8 hores de funcionament, depenent del programa utilitzat i de les condicions atmosfèriques. Pesa 126 grams, amb tira ajustable i funció antibaf que impedeix que s’entelin les ulleres.

Menys residus

Els components de la mascareta són totalment reciclables i reemplaçables, des dels filtres fins a les corretges de les orelles, cosa que genera, segons informa la companyia, un 90% menys de residus al mes respecte a les mascaretes higièniques d’un sol ús.

Aquesta solució es pot complementar amb un estoig equipat amb llums UV-LED d’LG que elimina els gèrmens nocius i que pot carregar automàticament la mascareta i enviar una notificació a l’aplicació mòbil LG ThinQ (Android/iOS) quan els filtres s’hagin de reemplaçar.

Segons l’opinió de Jaime de Jaraíz, president i CEO d’LG Iberia: ‘Estem convençuts que la nostra mascareta ajudarà que les persones respirin aire més net de la forma més còmoda.’

Fitxa tècnica

Color: Blanc

Filtre: 2 HEPA H13

Ventilador: Motor Dual Inverter

Sensor de respiració

Vàlvula exhalació

Volum Aire (litres per minut): 20~55 (Max)

Temps d’ús, entre 4 i 8 hores

Temps de càrrega: Aproximadament 2 hores (Max)

Velocitats ventilador: 3 velocitats

Bateria integrada Li on Recarregable (820mAh) / USB Tipus C

Mida (mm) Ample x Alt x Profunditat: 156 x 110 x 63

Pes: 126g

Notícies relacionades

Accessori opcional: Funda per a càrrega i esterilització al 99,99% amb llum ultraviolada en 30 minuts.

Preus

El producte ja es pot comprar al nostre país per 150 euros. Els filtres PuriCare addicionals tenen un preu de 12 € (2 unitats) i són vàlids durant 1 mes amb 10 hores d’ús al dia. El filtre interior addicional costa 12 € (30 unitats). Cada filtre té una vida útil de 7 dies amb un ús diari de 10 hores. La funda té un preu de 120 €.

Temes:

Gadgets +Digital