Secció recomanada per

IDEES PER A REGAL EN TEMPS DE PANDÈMIA

Amazfit Band 5, polsera d'activitat i seguiment de la salut amb Alexa

La polsera d'activitat Band 5 de Huami es presenta amb la funcionalitat de saturació d'oxigen en sang, 15 dies de vida útil de la bateria i assistent de veu

1366 2000

1366 2000

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amazfit Band 5 és l’última polsera intel·ligent de Huami,  una de reconeguda empresa fabricant de wearables que es caracteritza per incloure no només les funcions habituals d’una polsera d’activitat esportiva, també afegeix un assistent de supervisió de l’estat de salut i l’assistent de veu Alexa.

L’objectiu d’aquest dispositiu és proporcionar un eina motivadora per fer exercici d’una forma intel·ligent i aconseguir així aconseguir metes personalitzades de cara a millorar l’estat físic. Integra l’assistent de veu Alexa, cosa que li dona un plus d’intel·ligència

Tecnologies aplicades

Malgrat que Band 5 és una polsera d’un preu molt ajustat, que no supera els 50 euros, permet monitorar l’estat de salut de forma personalitzada. I tot i que no és un dispositiu mèdic, inclou el sensor òptic PPG de segona generació, Huami BioTracker 2nd, que proporciona un mesurament continu i precís de la freqüència cardíaca, en diferents fases, cosa que el converteix en el biosensor més versàtil i precís desenvolupat per Huami fins al moment.

L’analitzador avançat OxygenBeats permet el mesurament de la saturació d’oxigen en sang mitjançant una tecnologia pròpia autodesenvolupada per Huami. Si ho comparem amb els resultats dels analitzadors d’oxigen professionals, la mitjana d’error d’OxygenBeats és d’únicament un 1,67%, cosa que reflecteix una precisió superior a la d’altres polseres que es poden trobar al mercat.

Cal destacar també el seu Huami-PAI, un sistema d’avaluació d’activitat personal basat en els estudis de PaiHealth a Noruega. Funciona mitjançant un senzill mesurament de seguiment de l’activitat, i pot convertir les dades de freqüència cardíaca diària en una puntuació única i personal per conèixer quanta activitat es necessita per mantenir-se sa. Amb el suport de diversos estudis, estar per sobre dels 100 PAI s’associa, segons informa la marca, a prolongar la vida fins a 5 anys i reduir el risc de mortalitat per malaltia cardiovascular en un 25 % de mitjana.

Control d’activitats

El dispositiu està preparat per realitzar el seguiment de la qualitat del son durant tot el dia (també les migdiades de més de 20 minuts) analitzant el total, son lleuger, son profund i son REM (moviments oculars ràpids) per comprendre els patrons de son de cada persona.

També permet el seguiment del període menstrual, amb l’objectiu de facilitar a les dones tenir un registre de les seves fases i ovulació.

Una dada d’interès és que calcula els nivells d’estrès, utilitzant la variabilitat de la freqüència cardíaca, amb 4 nivells: relaxat, normal, mitjà i alt. Finalment, la funció d’exercicis respiratoris guiarà els usuaris en una sessió de respiració profunda, ajudant-los a alliberar l’estrès.

Característiques

Disposa de pantalla a color AMOLED d’1,1» amb una resolució de 126 x 294. Inclou vidre temperat 2.2.5D i un revestiment antiempremtes.

Gràcies al Bluetooth 5.0 BLE i a les tecnologies d’estalvi d’energia de Huami, la bateria de 125 mAh permet que funcioni més de 15 dies en condicions d’ús normals i en espera durant aproximadament 3 mesos.

Admet 11 maneres esportives, i permet la natació gràcies a la seva resistència a l’aigua de 5 ATM. També admet diferents interfícies de rellotge editables, incloses imatges personalitzades.

Pesa 12 grams sense la corretja. És possible triar corretges de diferents colors.

Especificacions

Pantalla en color AMOLED d’1,1» amb resolució de 126 x 294

Mida 47,2 x 18,5 x 12,4 mm

Pes 12 g (sense la corretja) 24 (amb corretja)

3 colors: verd, taronja, negre

Emmagatzematge 512 KB, 16 MB

Connectivitat Bluetooth 5.0 BLE

GPS

Sensors: d’acceleració de 3 eixos, sensor de giroscopi de 3 eixos, sensor òptic de freqüència cardíaca amb seguiment biològic BioTracker 2 PPG

Materials de la pantalla: Vidre temperat 2.5 D, revestiment antiempremtes

Materials del cos: Policarbonat

Materials de la corretja: TPU agradable per a la pell

Impermeable: 5 ATM (50 Metres)

Vida útil de la bateria 125 mAh: Condicions d’ús normals: > 15 dies; manera d’estalvi d’energia: 25 dies; En espera: 90 dies

Temps de càrrega: Modes esportius: 11

Notificacions: Sí

Assistent d’IA: Alexa

Interfaces de rellotge canviables: Sí

Notícies relacionades

Interfaces de rellotge editables: Admet més de 45 IU de rellotge, incloent imatges personalitzades

Preu: 45 euros

Temes:

Gadgets +Digital