Secció recomanada per

NOVETATS AL NOSTRE MERCAT

Blue Microphones presenta el micro Yeti X World of Warcraft Edition

El dispositiu es caracteritza pel seu efecte de modulació de veu i mostres en HD

blue yeti x world of warcraft edition

blue yeti x world of warcraft edition

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz

Blue, empresa dedicada a la tecnologia i el disseny d’àudio, acaba de presentar al nostre mercat el micròfon USB Yeti X World of Warcraft Edition, desenvolupat en col·laboració amb Blizzard Entertainment, que permet als jugadors modificar les seves veus perquè sonin com a habitants d’Azeroth  utilitzant el nou efecte de modulació de veu de Blue VO!CE. Així mateix, els jugadors disposen de centenars de mostres d’àudio en alta definició de la pròxima expansió de World of Warcraft: Shadowlands i l’univers Warcraft.

Amb un disseny personalitzat, el dispositiu fa possible crear retransmissions amb un àudio dinàmic, que segons l’opinió de Doug Sharp, ‘product manager’ de Gaming a Blue Microphones: «Es tracta d’una col·laboració emocionant junt amb Blizzard que dona vida a l’univers de World of Warcraft amb Yeti X». Els jugadors no només obtenen àudio amb qualitat de retransmissió, sinó que poden transformar la seva veu per portar la seva creativitat personal al mateix joc o a l’‘streaming’.

Valors del producte

Yeti X ha estat personalitzat per oferir òptim so en jocs a nivell professional, streaming de Twitch, podcasts i vídeos per a Youtube. L’edició World of Warcraft presenta la tecnologia Blue VO!CE millorada, que fa fàcil marcar efectes vocals i ajustaments preestablerts. També inclou efectes de modulació de veu avançats, amb ajustaments preestablerts que permeten transformar veus perquè sonin com a habitants de World of Warcraft. És possible elegir entre una biblioteca de sons icònics i assignar-los a una combinació de tecles per utilitzar al mig de l’stream. Blue VO!CE és accessible a través de la plataforma G HUB, un programari gratuït de Logitech per gestionar la configuració del micròfon des de l’escriptori.

Disseny

Aporta un disseny personalitzat de World of Warcraft que combina l’acabat gris mat amb tocs daurats, runes estilitzades gravades en tota la base i el logotip oficial. La roda d’ajustament amb 11 segments LED està adornada amb runes de Warcraft gravades en làser, que coincideixen amb els colors de les faccions de l’Aliança i l’Horda.

Funcions i tecnologia

El dispositiu compta amb un botó intel·ligent multifunció il·luminat perquè els streamers puguin ajustar els seus nivells vocals i mantenir la qualitat del so. També proporciona control sobre el guany del micròfon, el silenci, el volum dels auriculars i la combinació del senyal del micro i el so de l’ordinador.

Amb un nou conjunt de quatre càpsules de condensadors al seu interior, ofereix el tradicional so de retransmissió de Blue, amb millor enfocament i claredat, en quatre patrons de captació.

Instal·lació

Notícies relacionades

Yeti X World of Warcraft Edition és plug‘n’play per a Windows i Mac PC, i també és compatible amb el programari ‘gaming’ Logitech G HUB, que permet canviar el so de la veu i activar clips de so des de l’escriptori i crear una experiència immersiva per a jocs tradicionals, així com jocs de taula com Dungeons & Dragons.

Preu

Yeti X World of Warcraft Edition està disponible a un preu de venda de 210 euros

Temes:

Gadgets +Digital