Secció recomanada per

NOVETATS

Nokia 'smartphones', la intel·ligència finlandesa

Es presenta una sèrie de productes que recupera la màgia de Nokia més genuïna, capaç de conquerir usuaris que busquen dispositius diferencials

nokia

nokia

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

HMD GlobalThe home of Nokia phones, ha anunciat noves incorporacions a la seva família de smartphones de gamma d’entrada, el Nokia 3.4 i Nokia 2.4; una nova gamma d’accessoris, i HMD Connect Pro, una solució que dona a les empreses un servei de roaming de dades global. En línies generals es tracta d’una nova oferta que consolida la transformació de l’empresa cap a la seva configuració com a proveïdor integral de dispositius i serveis mòbils.

Com ha informat Florian Seiche, director executiu d’HMD Global: «Sens dubte, aquest ha estat un any ple d’esdeveniments, per a nosaltres ha sigut de transformació. Estic molt emocionat d’ampliar els nostres serveis de valor afegit per a l’empresa amb la incorporació d’HMD Connect Pro, que ofereix nivells de flexibilitat i seguretat sense precedents. Els Nokia 3.4 i Nokia 2.4 són noves i importants actualitzacions de la nostra gamma de smartphones de gamma d’entrada. Em sento orgullós de veure l’experiència 5G veritablement a prova de futur del nostre Nokia 8.3 5G, a disposició dels consumidors a partir d’avui, i entusiasmat per la nostra associació amb Sin tiempo para morir, que demostra que un telèfon Nokia és realment l’únic gadget necessari».

Competitiva gamma d’entrada

El Nokia 2.4 ve amb intel·ligència artificial (IA), dos dies de durada de la bateria i una pantalla HD+. El Nokia 3.4 ofereix triple càmera amb lent ultraampla, millora del rendiment i més ràtio de pantalla gràcies a la seva càmera perforada al tauler. Els dos nous smartphones amb sistema Android es posicionen en la gamma d’entrada, però aporten valor i disseny durador.

Així és el Nokia 2.4

La següent generació de Nokia 2 aporta els avantatges de la intel·ligència artificial (AI), que gestiona un mode nocturn dedicat i un editor de retrats per crear formes personalitzades i fons borrosos, fins i tot després d’haver fet la foto. Integra un sensor d’empremtes dactilars i desbloqueig facial.

Disposa d’una pantalla HD+ de 6,5’’ i una bateria de dos dies de durada. Ve amb Android i tres anys d’actualitzacions de seguretat mensuals i dos anys d’actualitzacions del sistema operatiu, cosa que significa que està a punt per a Android 11 i 12.

Així és el Nokia 3.4

El Nokia 3.4 integra la plataforma mòbil de Qualcomm Snapdragon 460, una pantalla HD+ de 6,39’’, amb una càmera frontal perforada i una triple càmera posterior amb lent ultraampla que genera imatges i capacitats IA. Ve amb sistema operatiu Android 10, amb promesa d’actualitzacions de seguretat i de software. La seva bateria proporciona dos dies d’autonomia, compta amb un disseny premium atemporal en tres colors inspirats en la naturalesa nòrdica.

Gama d’accessoris

També s’ha llançat una gamma d’accessoris d’àudio que inclou els auriculars Nokia Lite i un nou altaveu sense fil portàtil amb micròfon integrat, el primer del portafolis; així com noves fundes protectores. Tots els accessoris venen amb un embalatge sostenible fet de paper 100% reciclable, amb l’objectiu de reduir l’impacte ambiental dels productes.

Auriculars Power Lite

Els auriculars Power Lite ofereixen 35 hores de reproducció i un control tàctil intuïtiu. La certificació IPX7 els fa resistents a l’aigua (poden submergir-se un metre durant 30 minuts), cosa que significa que es poden utilitzar fent exercici o corrent sota la pluja, mentre que els altaveus de grafit de 6 mm ofereixen un so nítid. Arriben en color nit polar i menta.

Altaveu sense fil portàtil

L’altaveu sense fil portàtil de Nokia proporciona fins a 4 hores d’ús intensiu, mentre que el micròfon integrat aconsegueix bona nitidesa en les trucades. És possible aparellar dos altaveus per obtenir una sortida d’àudio estèreo. Arriba amb compatibilitat universal de Bluetooth 5.0, per això pot connectar-se a qualsevol marca.

Solució HMD Connect Pro

En un moviment que diversifica l’oferta de serveis de la companyia, s’ha anunciat l’HMD Connect Pro, una forma fàcil de mantenir-se connectat a tot el món. El servei ofereix una gestió centralitzada de la SIM, per a un control total i prevenció del frau, amb informació sobre l’ús en temps real, diagnòstics en directe i solució de problemes. Amb més de 600 xarxes en 160 països, HMD Connect Pro proporciona flexibilitat, facturació transparent i competitiva, i una senzilla consola de gestió de la SIM en tarifes ajustades.

L’impactant Nokia 8.3 5G surt a la venda

El Nokia 8.3 5G és l’smartphone  elegit per l’últim agent 007 en la pròxima pel·lícula de James Bond Sin tiempo para morir, que s’estrena al novembre. Compta amb una potent càmera quàdruple PureView amb òptica Zeiss, que proporciona preses cinematogràfiques, i ha sigut dissenyat per suportar múltiples i progressius desplegaments de xarxa 5G. Condensa més de 40 components de RF diferents en un sol mòdul, cosa que el converteix en un dispositiu global i un smartphone preparat per al futur. Es comercialitzarà ben aviat al nostre mercat a un preu mitjà global de 599 euros.

Preus i disponibilitat

El Nokia 3.4 estarà disponible a principis d’octubre amb configuracions de memòria i emmagatzemament de 3/32 GB, 3/64 GB i 4/64 GB, des de 159 euros. El Nokia 2.4 estarà disponible a finals de setembre amb configuracions de memòria i emmagatzemament de 2/32 GB i 3/64 GB, des de 119 euros.

Notícies relacionades

Els auriculars Nokia Power Lite es podran adquirir a l’octubre a un preu de 59,9 euros. Els auriculars Nokia Power estan amb els colors nit polar i menta, a un preu mitjà de 79 euros. L’altaveu sense fil portàtil de la marca estarà disponible des del novembre per un preu de 34,9 euros.

El Nokia 8.3 5G estarà disponible a Espanya ben aviat, en color nit polar, amb un preu de 599 euros per a la configuració 6/64 GB, i de 649 euros per a la configuració 8/128 GB. 

Temes:

Mòbils +Digital