Secció recomanada per

videojocs

Microsoft llançarà una miniconsola, l'Xbox S

El llançament serà el 10 de novembre i valdrà 299 euros

eheajhku0aeu6rq

eheajhku0aeu6rq

1
Es llegeix en minuts

La gegant tecnològica Microsoft va anunciar aquest dimarts que llançarà al novembre l’Xbox S, una petita versió de la seva nova gamma de consoles, a un preu de 299 euros. L’empresa nord-americana va publicar un vídeo i va fer un tuit sobre l’Xbox S, després que es filtrés la notícia que el ‘hardware’ formarà part de la nova generació de consoles, que s’espera per a finals d’aquest any.

«Fem-ho oficial», va dir l’equip d’Xbox en un post al seu compte de Twitter». «L’Xbox Series S. Rendiment d’última generació a l’Xbox més petita de la història», va afegir. La consola sortirà oficialment el 10 de novembre i està dissenyada per a jocs i ‘software’ allotjats en línia i no a l’aparell, segons un vídeo promocional publicat en línia.

La tardor (boreal) ja es perfilava atrafegada per al sector dels videojocs de Microsoft, amb el llançament d’un servei de jocs al núvol i de la seva consola d’última generació, l’Xbox Series X.

Notícies relacionades

S’espera que xCloud, la plataforma de jocs al núvol, entri en funcionament a finals d’aquest mes, començant pels subscriptors d’Xbox Game Pass Ultimate, la biblioteca de jocs per subscripció d’Xbox (consola o PC).

Quant a la nova Xbox Series X, el seu preu encara no ha sigut anunciat, però els mitjans de comunicació nord-americans parlen d’un llançament de 500 dòlars al novembre. Es preveu que la PlayStation 5 surti alhora. Microsoft espera venjar-se de Sony, que ha venut el doble de PlayStation 4 que Microsoft d’Xbox en els últims anys.