Secció recomanada per

A LA VENDA AVUI

Xiaomi posa a la venda polsera intel·ligent Mi Smart Band 5

El dispositiu que es pot comprar online i en botigues físiques, té un preu d'uns 40 euros

mi-smart-band-5

mi-smart-band-5

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Mi Smart Band 5 és l’útim gadget de Xiaomi, una polsera intel·ligent amb pantalla a color i un ajustat preu de 39,90 euros.

Equipada amb una pantalla AMOLED d’1,1 polzades d’alta resolució, és una evolució dels anteriors models de la marca i, respecte a ells, afegeix algunes funcionalitats destacades. Amb un espai de visió extra, mostra més estadístiques en temps real, i permet a l’usuari personalitzar la pantalla amb més de 65 opcions de temes i mòduls de funcions personalitzables.

Notícies relacionades

Integra un sensor PPG optimitzat (un 50% més precís), monitoritza el ritme cardíac durant 11 tipus diferents d’exercicis, entre els quals s’inclouen, per exemple, rem, ioga, el·líptica o saltar a corda, cosa que fa possible tenir un control de l’estat físic durant la pràctica de l’esport. El model compta amb una certificació de resistència a l’aigua de 5 ATM, per la qual cosa es pot fer servir sota l’aigua. 

Funcionalitats

Incorpora una llista de noves funcions, des de la detecció del nivell d’estrès, a exercicis de respiració, passant pel monitoratge de salut femenina o el seguiment de la puntuació PAI, entre d’altres. Destacar que la càrrega del dispositiu és fàcil mitjançant un nou carregador magnètic que s’ajusta a la part posterior de la Mi Band, sense la necessitat de retirar la corretja. Una càrrega completa suporta fins a 14 dies d’ús. 

Temes:

Gadgets +Digital