Secció recomanada per

PER A JUGONS

Logitech G presenta un teclat mecànic per a jugadors

El producte és de nou disseny i millora el rendiment i l'autonomia. El preu s'acosta als 230 euros.

logitech

logitech

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Logitech G, una marca de Logitech especialitzada en tecnologia i equips per a gaming, presenta el teclat mecànic sense fil Logitech G915 TKL Tenkeyless Ligtspeed RGB, que ofereix els mateixos avenços que el guardonat G915, però amb un nou disseny ‘tenkeyless’ més compacte. Integra tecnologia sense fil d’alt rendiment, i interruptors mecànics de perfil baix per millorar el rendiment i el joc de precisió en un disseny ultracompacte amb fins a 40 hores de durada de la bateria.

Amb totes les tecles imprescindibles per al món gaming, el Logitech G915 TKL s’adapta a espais de joc reduïts i pot transportar-se amb facilitat. Presenta un compartiment a la part posterior del teclat dissenyat per guardar la motxilla sense fil Lightspeed. Sense el teclat numèric, és possible comptar amb un espai addicional per aproximar el ratolí al teclat, acostar les mans i centrar tot el cos per millorar la comoditat i l’ajustament.

Tecnologia i valors

Aquest teclat compta amb la tecnologia sense fil Lightspeed de Logitech G amb resposta ultraràpida de grau professional de fins a 1ms i fins a 135 dies de joc sense fil sense il·luminació (assumint vuit hores de joc al dia). Per primera vegada, Logitech G presenta aquesta tecnologia en un teclat sense fil TKL per personalitzar el teclat amb al voltant de 16,8 milions de colors a través del software Logitech G HUB i aconseguir una experiència de joc RGB més immersiva. Amb la il·luminació RGB en ona activada, els jugadors comptaran amb fins a 40 hores de joc sense parar i amb una càrrega. 

Notícies relacionades

Compta amb els interruptors mecànics d’alt rendiment i perfil baix GL, que disposen d’una altura reduïda a la meitat si es compara amb la resta d’interruptors mecànics estàndard, per oferir un accionament un 25 per cent més ràpid (si el comparem amb l’accionament de 2,0 mm en els interruptors estàndard) i una experiència d’escriptura més còmoda . El nou teclat està disponible amb l’opció d’interruptors GL Lineal, GL Tàctil o GL Clic Perceptible per emmotllar-se a les preferències de joc. La versió lineal proporciona una pulsació suau, mentre que la versió tàctil ofereix una actuació perceptible per als jugadors que prefereixen una resposta directa. La versió clic perceptible ofereix una experiència d’escriptura audible amb resposta tàctil.

Preu 

Està previst que el producte estigui disponible al juny per un preu de venda suggerit de 229 euros. 

Temes:

+Digital