Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

La companyia Honor anuncia la seva nova i generosa gamma de productes

Entre les novetats destaquen l'ordinador MagicBook Pro, la tauleta ViewPad 6, així com una gamma de dispositius per a la llar intel·ligent

Honor entra en el segment de televisió amb dos models de 'smart TV' que sorprenen pel seu preu altament competitiu

nueva-tableta-de-honor

nueva-tableta-de-honor

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma Honor ha anunciat avui nous productes per al mercat internacional entre els quals destaquen l’ordinador MagicBook Pro, la tauleta ViewPad 6, el Router 3, la televisió Vision Serie X1 i una gamma de dispositius domèstics intel·ligents.

El MagicBook Pro amb pantalla de 16,1 polzades té un fi bisell de 4,9 mm que aconsegueix una relació pantalla-cos del 90%. Compta amb un processador Intel Core i7-10510U de 10a generació i la targeta gràfica NVIDIA GeForce MX350, que proporciona fluïdesa i estabilitat en el funcionament. Destaca per una millora en la funcionalitat  multipantalla que permet maximitzar la productivitat. Té un preu de sortida d’aproximadament uns 770 euros per a les característiques i5/16GB/512GB SSD/MX350, i des d’uns 860 euros per a les característiques i7/16GB/512GB SSD/MX350.

Així és la nova tauleta d’Honor

La firma ha presentat la tauleta ViewPad 6, equipada amb un SoC Kirin 985 5G i connectivitat Wifi 6+, el que ofereix un bon resultat quan s’utilitza per a jocs. Integra un plafó FullView 2K, una opció intel·ligent de pantalla dividida i una qualitat de so estèreo HD. És compatible amb el Magic-Pencil. No s’ha donat a conèixer el preu, però si que estarà disponible a partir del juny d’aquest any.

Router i televisió intel·ligent

El Router 3 serà el primer de la marca a adoptar un nou estàndard wifi que permet tenir velocitats més ràpides. Format per un ‘chipset’ Wifi 6+ i una CPU Gigahome amb dos nuclis d’1,2 GHz, pot aconseguir una amplada de banda més gran, velocitats més ràpides i menor consum d’energia. Promet velocitats de fins a 3.000 Mbps a través d’una banda de 2,4 GHz i una altra de 5 GHz.  És compatible amb la tecnologia OFDMA multiusuari per a connexions directes a una sèrie de dispositius que donen més estabilitat i millor flux de dades amb baixa latència. Té un preu d’uns 28 euros i estarà disponible a partir de juliol del 2020.

La marca també ha presentat la seva nova tele intel·ligent, model Vision Serie X1, que aporta una descodificació i visualització de 8K, tecnologia Motion Estimation Motion Compensation (MEMC) i quatre altaveus de 10W. Es tracta d’una smart TV amb capacitat per a oferir imatges realistes i una òptima qualitat d’àudio. Està equipada amb un assistent intel·ligent i es pot controlar des d’altres dispositius. Està disponible en dues mides (65 i 55 polzades), amb preus de 423 euros i 295 euros.  respectivament.

Noves sèries de producte

Notícies relacionades

La companyia llança també els TWS Earbuds X1, auriculars sense fil amb una bateria de fins a 24 hores de durada. Tenen un preu d’uns 22 euros.

Es presenta així mateix l’aspirador intel·ligent Smart Vacuum, una eina equipada amb una potent tecnologia de succió i capacitat de fregada. Integra un motor de 350W i 100.000 rpm, compta amb una notable força d’aspiració i la seva bateria dura fins a 65 minuts. Incorpora un sistema de neteja per esterilització amb rajos ultraviolats per eliminar els bacteris de les diferents superfícies. Una cosa d’interès en els temps que corren.

Temes:

Gadgets +Digital