Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Huawei llança els auriculars FreeBuds 3i a un preu de 99 euros

freebuds-3i

freebuds-3i

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Huawei anuncia el llançament dels auriculars FreeBuds 3i amb sistema de cancel·lació de soroll activa, fet que afavoreix una experiència d’àudio envoltant, sigui quin sigui l’entorn en el qual es trobi l’usuari. Tenen dos micròfons orientats cap a l’exterior, que detecten el soroll ambiental per reduir-lo activament –fins a 24dB–, i també permeten una disminució del soroll eòlic de 6m/s. Inclouen un tercer micròfon orientat cap a dins; aquest últim rep la veu i la redirigeix a l’interior de les orelles per millorar la qualitat de les trucades. 

Connectivitat i control

Per a una correcta interacció entre els dispositius Huawei, una finestra emergent a l’smartphone ajuda a vincular automàticament els dispositius tan aviat com l’estoig de càrrega dels FreeBuds 3i s’obre.

Sincronitzats amb cada moviment, compten amb sensors incorporats als dos costats que proporcionen funcions de control tàctil. La reproducció s’aturarà de manera automàtica quan es retirin i es reprendrà una vegada s’hagin col·locat de nou.

Característiques

FreeBuds 3i incorporen ‘drivers’ dinàmics de 10 mm, que emeten un potent baix que ajuda a percebre els matisos sonors. Els seus diafragmes compostos per un polímer d’alta precisió estan dissenyats per gestionar un so equilibrat.

Disseny

Els auriculars tenen una estructura cònica que acaba en uns coixins flexibles de silicona amb quatre opcions de mida diferents en funció de les necessitats de l’usuari. Tenen una resistència a l’aigua IPX4.

Integració

Notícies relacionades

Estan integrats amb l’ecosistema Huawei, cosa que permet a l’usuari beneficiar-se del servei Huawei Música, amb més de 50 milions de cançons i els seus modes, com per exemple Fiesta. La interfície d’usuari d’Huawei Música és intuïtiva i personalitzable, i ve acompanyada de l’equalitzador de so Dolby Atmos. 

Preu i disponibilitat

Els auriculars FreeBuds 3i es posen a la venda el 21 de maig en els colors negre i blanc, i tenen un preu de 99 euros.