Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Roborock presenta l'S6 MaxV, un robot amb un sistema de navegació i reconeixement d'obstacles millorat

Combina la tecnologia de navegació làser de la marca amb una càmera estèreo per treballar de manera precisa. El producte costa uns 650 euros.

roborock-s6-maxv

roborock-s6-maxv

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Roborock, que fabrica robots aspiradors intel·ligents, acaba de presentar el model S6 MaxV, enquadrat en la seva gamma alta, la S-Series. Es caracteritza per disposar d’una càmera estèreo –o càmera dual– que permet esquivar obstacles gràcies a la tecnologia ReactiveAI. Arriba amb un processador Qualcomm APQ8053 de Qualcomm Technologies, Inc., que assegura un excel·lent rendiment pel que fa a connectivitat i IA al MaxV. La tecnologia ReactiveAI fa possible no només reconèixer sinó evitar els obstacles a la casa.

«La impecable integració de ReactiveAI, amb la nostra avançada tecnologia làser, permet al Roborock S6 MaxV estimar la mida i la localització d’obstacles quotidians, així com la millor manera de netejar al seu voltant, establint un nou estàndard per al nostre robot aspirador amb la tecnologia de navegació més intel·ligent fins al moment», afirma Richard Chang, CEO de Roborock, que afegeix que: «La potent tecnologia de processament d’imatges ens ha portat a treballar amb Qualcomm Technologies per primera vegada, un viatge que estem emocionats de començar, alhora que continuem imaginant com serà la següent generació de robots aspiradors per navegar en el món d’avui».

Característiques avançades

L’aspirador està equipat amb una càmera dual frontal que captura imatges a una velocitat màxima de 30 fps, cosa que permet reconèixer i evitar objectes quotidians, com defecacions de les mascotes, bàscules o sabates. Per la seva banda la tecnologia ReactiveAI d’evitació d’obstacles se serveix de xarxes neuronals convolucionals per al processament d’imatges, entrenada amb desenes de milers d’imatges gràcies al nou processador Qualcomm APQ8053.

Treball a màxima potència

Amb els seus 2500 Pa de succió (un 25% més respecte al seu predecessor) l’S6 MaxV és l’aspirador més potent que la marca ha llançat fins al moment, capaç de recollir brutícia molt fina de terres durs i treballar profundament en alfombres. Compta amb una bateria de 5200mAh de llarga durada per netejar fins a 3 hores (en mode silenciós). El sistema Smart Top-Up (o recàrrega intel·ligent) fa que l’aparell es recarregui prou com per completar una neteja, quan és necessari.

Funcionalitats

Notícies relacionades

Al dispositiu s’han introduït funcionalitats noves i més intel·ligents en ‘software’. En particular, la tecnologia de mapatge multinivell, una característica demanada pels consumidors que permet reconèixer automàticament els diferents nivells d’una casa. Cada planta pot tenir així la seva pròpia configuració de ‘no go zones’ (zones on no aspirar) i ‘no mop zones’ (zones on no fregar), així com la popular característica de reconeixement automàtic d’espais –que divideix automàticament un pis en habitacions– també pot ampliar-se a diferents plantes.

Preu

El Roborock S6 MaxV estarà disponible a Europa a finals del segon trimestre d’aquest any a un preu de 649 euros.