Secció recomanada per

SOLUCIONS

Idees per celebrar amb tecnologia el Dia de la Mare

La companyia Samsung anuncia les possibilitats de la seva gamma A de 'smartphones' per renovar el mòbil a la mare, amb descomptes

samsung-a51

samsung-a51

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En aquests dies estranys de confinament, quan fins i tot les petites distàncies exigeixen mètodes digitals d’acostament, el dispositius mòbils han tingut un paper excepcional per mantenir-nos en contacte. En aquesta conjuntura, la companyia Samsung s’avança al Dia de la Mare i ofereix descomptes en alguns smartphones de la gamma A, des d’avui i fins al diumenge 26 d’abril, en tota la seva xarxa comercial, també la virtual.

«En aquest moment, les mares volen estar en contacte i informades. Precisament la nostra gamma es caracteritza per oferir varietat de models, amb diferents mides i possibilitats, que s’adapten a qualsevol estil i pressupost», ha informat Luis de la Peña, director de màrqueting de la divisió de mobilitat de la marca.

Característiques de l’A51

Aquest model ofereix una bateria de llarga durada que assegura una autonomia d’un dia complet. Integra una càmera quàdruple que permet captar moments familiars en qualsevol situació, de manera especial mitjançant la funcionalitat de ‘super steady video’, que estabilitza automàticament les imatges.

Compta amb 128 GB d’emmagatzemament intern i és compatible amb una targeta micro-SD de fins a 512 GB, cosa que fa possible conservar un gran volum de vídeos i fotos. La seva pantalla és una Super AMOLED Infinity-O, de 6,5 polzades. El dispositiu es pot adquirir per uns 240 euros.

Característiques de l’A40

Notícies relacionades

Es tracta d’un model amb una pantalla Infinity-U de 5,9 polzades, que permet fer-la servir amb una sola mà. Té una càmera d’ultragran angular de 5 MP, amb un camp de visió de 123 graus, que reflecteix el món com es veu amb l’ull humà. Disposa de 19 modes de fotografia, per tant, podrà fotografiar des de qualsevol paisatge llunyà fins a qualsevol plat de menjar de prop, així com fer selfies sense errors gràcies al mode ‘smart beauty’. Disponible en negre, blanc, coral i blau, a partir de 179 euros.

Característiques del Galaxy A10

Dispositiu senzill i accessible amb pantalla de tecnologia Infinity-V i resolució HD+. Inclou un sistema d’àudio Dolby Atmos i una bateria de 3.400 mAh per a una autonomia d’un dia complet. El seu preu el converteix en el terminal més econòmic de Samsung, ja que costa 129 €.