Secció recomanada per

NOUS SERVEIS

Rakuten TV llança el seu servei d'AVOD a Europa

Aquesta plataforma paneuropea oferirà canals amb contingut de Hollywood, local i exclusiu de manera gratuïta, però amb publicitat

rakutentv avod

rakutentv avod

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz

Rakuten TV, plataforma de Video-On-Demand, ha anunciat l’activació d’un canal AVOD (ad-supported, video-on-demand, sota demanda amb publicitat) en la mateixa plataforma. Aquesta nova línia de negoci farà possible que els espectadors puguin accedir a continguts gratuïts, però amb publicitat.

La secció free de Rakuten TV inclourà inicialment contingut de Hollywood i local que s’anirà ampliant per incloure produccions exclusives de la plataforma, sèries de ficció, documentals, notícies i canals esportius, en els pròxims mesos.

Nova oferta local

Notícies relacionades

Entre el contingut exclusiu presentarà Matchday-Inside FC Barcelona, sèrie documental narrada per John Malkovich que descobreix els secrets del FC Barcelona i que mostrarà escenes inèdites de la vida privada dels jugadors. 

 Els canals gratuïts amb publicitat complementen la proposta original de Rakuten TV i podrà accedir-s’hi a través de l’app que inclouen els comandaments a distància de les principals Smart TV. El servei estarà disponible en versió beta a totes les teles intel·ligents fabricades el 2019 i arribarà de manera progressiva a la resta de plataformes, incloent-hi les versions mòbil i web.

Temes:

+Digital