Secció recomanada per

COMUNICAT DE LA COMPANYIA

PlayStation 5, a la venda a Nadal de l'any que ve

La videoconsola ofereix el redisseny del seu controlador per «reproduir accions més realistes» i sensacionalistes

zentauroepp44614733 fuente  pexels com    t tulo  dos mandos de la playstation 4191008175018

zentauroepp44614733 fuente pexels com t tulo dos mandos de la playstation 4191008175018

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

PlayStation Japó ha confirmat que el nom de la seva videoconsola de pròxima generació serà PlayStation 5 (PS5) i que arribarà a les botigues a finals del pròxim any, per Nadal.

La videoconsola tindrà per objectiu «portar la sensació d’immersió a un nivell superior», com apunten des de la companyia en un comunicat. Per aconseguir-ho, s’ha redissenyat el controlador, que adoptarà la tecnologia hàptica –la que explota les sensacions relacionades amb el tacte– per oferir «sensacions» als jugadors.

Notícies relacionades

Així mateix, els botons L2 i R2, els anomenats «gallets posteriors», funcionaran de manera conjunta amb la tecnologia hàptica per «reproduir accions més realistes». Els desenvolupadors, a més, podran ajustar la resistència d’aquests botons perquè s’adaptin al joc i l’acció a realitzar. 

PlayStation 5 no té data de presentació oficial i encara falten detalls per conèixer-se, però abans de fer el següent pas la companyia volia informar del nom i del llançament de la seva consola de pròxima generació, com ha explicat el president i director executiu de Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan.

Temes:

PlayStation