Secció recomanada per

LLANÇAMENT

PlayStation Classic, la consola retro de Sony, a la venda al desembre

Comptarà amb 20 jocs precarregats

20180919 407492 playstationclassice 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Sony s’apunta a la moda de les consoles retro (mini) i llançarà al desembre PlayStation Classic. Com no podia ser d’una altra manera, serà una versió mini de la mítica consola de la companyia japonesa, que comptarà amb 20 jocs precarregats.

La nova consola imitarà l’aspecte de la PlayStation original (va sortir al Japó el 3 de desembre de 1994). En aquest cas, serà lògicament més petita: un 45% més petita en els laterals i un 80% en volum que la consola original.

La consola anirà precarregada amb 20 títols mítics, entre ells Final Fantasy VII, Jumping Flash!, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 i Wild Arms. "PlayStation Classic és perfecta per als fans de PlayStation més nostàlgics que van disfrutar jugant amb la PlayStation original, així com per a nous jugadors de PlayStation que vulguin viure l’experiència dels jocs de PlayStation clàssics dels 90", ha destacat l’empresa en una nota.

La consola inclourà un cable HDMI per connectar-la a la pantalla externa. També inclourà dos comandaments.

Preu i llançament de PlayStation Classic

Notícies relacionades

La nova Playstation Classic arribarà a Espanya el 2 de desembre, i el seu preu serà de 99,99 euros.

Sony seguirà així la línia de Nintendo, que ha aconseguit un gran èxit amb el llançament de la SuperNintendo Classic Mini i la NES mini.

Temes:

Sony PlayStation