Secció recomanada per

LLANÇAMENT

Els nous iPhone d'Apple seran presentats al setembre

La firma prepara tres models de 'smartphone'

20180828 404935 iphonenuevosmodelose 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot a punt perquè Apple presenti els nous iPhone. La companyia fundada per Steve Jobs organitzarà en la primera meitat de setembre la tradicional presentació de productes, en la qual els protagonistes d’aquesta ocasió seran, un any més, els nous iPhone. Però els seus telèfons estrella arribaran aquest any amb sorpreses.

A Apple cada vegada li costa més sorprendre en les presentacions, ja que les filtracions miren sempre d’avançar-se als moviments de la firma. Pel que s’ha filtrat fins ara, la companyia de la poma presentarà no un, sinó tres nous models iPhone, el disseny dels quals mantindrà la línia iniciada per l’iPhone XiPhone X (pantalla infinita, gairebé sense vores), però amb noves mides i característiques.

Així seran els nous iPhone

Entre els tres models, destaca un nou iPhone de pantalla gran, que probablement arribi a les 6,5 polzades. Serà, així, l’iPhone més gran tret fins ara, i un dels telèfons amb més pantalla del mercat. Tindrà, com l’iPhone X, càmeres duals a la part exterior.

La firma també actualitzarà l’iPhone X, que mantindrà la pantalla de 5,8 polzadesperò millorarà el processador i la càmera.

Notícies relacionades

Finalment, hi haurà probablement una renovació del model iPhone 8iPhone 8, tot i que en aquest cas amb el disseny de pantalla de l’iPhone X. Això sí, serà més econòmic, ja que es reduirà la qualitat del plafó de la pantalla. Aquest model, probablement, tindrà una pantalla de 6,1 polzades.

Quan es presentaran els nous iPhone

Apple no ha comunicat oficialment quan farà la presentació dels nous iPhone, però tot indica que serà la tercera setmana de setembre.