Secció recomanada per

'APPS' PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: Wattpad i Tanteo

Wattpad, Tanteo, DC Legends, Pinout i Photomath, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana per a mòbil

watt

watt

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Llegir llibres des del mòbil és cada vegada més popular. La facilitat d'accés als llibres que dóna internet és un plus per a la cultura, on milers de creadors poden pujar les seves creacionsWattpad és una comunitat (en forma d'aplicació i web) on trobar milers d'aquestes històries. És l'aplicació de la setmana.

1. WATTPAD

Crea i publica el teu llibre a internet

Wattpad (Android iOS, gratis) és una immensa comunitat 'on line' on es poden trobar milers i milers de llibres per llegir-los de forma totalment gratuïta. Les històries estan ordenades per categories, i es poden descarregar des d'obres d'escriptors d'èxit a històries creades per usuaris (pujar una creació és fàcil i gratuït).

2. TANTEO

Retransmissió d'esports

La retransmissió d'esports d'èxit des d''apps' està de moda. ¿Però què passa amb les competicions dels nens? Per això ha nascut Tanteo (iOS Android, gratis), una 'app' que busca que qualsevol pare pugui crear i retransmetre els partits dels seus fills amb un simple mòbil. Funciona amb partits de bàsquet, però ampliarà esports aviat.

3. DC LEGENDS

Llegendes del còmic

L'univers DC té personatges per a estona. La companyia els ha ajuntat a DC Legends (Android iOS, gratis), un joc de rol per torns que presenta una original història i amb una jugabilitat i un nivell d'animacions notòries. El jugador s'haurà d'unir a Superman, Batman i altres personatges de DC en una gran batalla contra Nekron. 

4. PINOUT

Reinventant el clàssic ‘pinball’

Reinventar un joc clàssic com el 'pinball' no és fàcil, però els creadors de Smash Hit i Does not Commute ho han aconseguit a Pinout (Android iOS, gratis). Es tracta d'una 'app' que combina el millor del clàssic 'pinball' i els jocs arcade. Llums vibrants i ritmes retro convidaran l'usuari a participar en una experiència nova.

5. PHOTOMATH

Notícies relacionades

Matemàtiques més fàcils

Resoldre problemes matemàtics amb el mòbil és més simple gràcies a les diferents aplicacions de calculadora. Photomath (Android iOS, gratis) és una aplicació que va un pas més enllà i permet capturar tota mena d'operacions matemàtiques amb la càmera del mòbil i resoldre-les de forma automàtica gràcies al reconeixement d'imatges.