Secció recomanada per

FIRMA EN DIFICULTATS

¿Google compra Yahoo? El gegant d'internet estudia presentar una oferta

Altres empreses com Verizon també estan interessades en els actius de Yahoo

 

  / JULIE JACOBSON / AP

1
Es llegeix en minuts

El que durant molt temps va ser dominador de les recerques podria acabar en mans del competidor i, al mateix temps, l'empresa que va acabar amb el seu domini. El gegant de les recerques i la publicitat Google (Alphabet) està estudiant presentar una oferta per comprar la totalitat o part dels actius de Yahoo, després que alguns accionistes de la firma que dirigeix Marisa Meyer es plantegin vendre la companyia.

Notícies relacionades

Segons assegura Bloomberg, que cita diverses fonts, Google està interessada a adquirir el negoci web de Yahoo, mentre que altres firmes com Verizon estarien interessades en la totalitat dels actius. Un altre tercer actor que podria licitar per la firma és Time Inc. Altres empreses com AT&T Inc. i Comcast han declinat entrar en la licitació per Yahoo.

Alguns inversors de Yahoo, a causa de la caiguda d'ingressos i els mals resultats del buscador, han decidit apostar per la venda de la companyia (en la seva totalitat o part del negoci), cosa a la qual s'oposa Meyer. El termini per presentar les ofertes s'acaba el dia 11 d'abril.