Secció recomanada per

VIDEOJOCS

Xbox One abaixa el preu a Espanya

La consola de Microsoft s'avança a la Playstation 4 ajustant el seu cost a 349,99 euros

La nova consola Xbox One de Microsoft.

La nova consola Xbox One de Microsoft. / OLIVER BERG (EFE)

1
Es llegeix en minuts
J. M. BERENGUERAS / BARCELONA

Microsoft prepara tota l'artilleria per a la campanya nadalenca de la seva consola estrella, la Xbox One, i per avançar-se a la competència ha anunciat una rebaixa dpreu. A partir d'aquest 21 d'octubre, la consola costarà de sortida 349,99 euros de preu recomanat, 50 euros menys que el preu fins ara.

La companyia ha anunciat que "els consumidors trobaran a les botigues els Packs Xbox One 500GB amb jocs com The Witcher 3: Wild HuntHalo: The Master Chief Collection o Sunset Overdrive" al preu de 349,99 euros, mentre que podran aconseguir la consola "acompanyada d'últimes novetats com Gears of War: Ultimate Edition o FIFA 16 per 369,99 euros".

Notícies relacionades

A més, els nous packs Xbox One 1TB amb alguns dels jocs més esperats d'aquest nadal com Rise of the Tomb Raider o Fallout 4 sortiran a la venda les pròximes setmanes a un preu de 399,99 euros. Per la seva banda, les consoles Xbox One Edició Limitada 1TB, com la temàtica de Forza Motorsport 6 d'1TB, ja estan disponibles des de 449,99 euros.

Amb aquesta rebaixa de preu, la consola de Microsoft s'avança a la Playstation 4, que també es rumoreja que podria abaixar el preu les pròximes setmanes almenys al Japó.

Temes:

Xbox