Investigació

Detingut un home per presumptament matar una dona amb arma blanca a València

S’investiga si és violència de gènere i les circumstàncies en les quals la filla de la víctima s’ha precipitat des d’un segon pis

Daniel Tortajada

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional investiguen la mort d’una dona de 34 anys per ferida d’arma blanca i la caiguda de la seva filla, una menor de 13, des d’un segon pis a un pati interior d’una finca a Sagunt (València). Un home de 39 anys ha sigut detingut i s’investiga si es tracta d’un possible cas de violència de gènere, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació.

La difunta és una dona de 34 anys per ferida d’arma blanca, mentre que la filla, que s’ha precipitat des d’un segon pis a al pati interior de la finca, és una menor de 13 anys. Després d’aquests fets ha sigut detingut un home de 39 anys.

Notícies relacionades

Els fets han passat a la tarda d’aquest dimecres i la Policia Nacional ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l’esdevingut.

Fonts de la investigació han informat a Europa Press que els agents han trobat la dona ja morta, mentre que la menor ha sigut traslladada a l’hospital. Sobre aquesta última, s’investiga si la caiguda que ha tingut ha sigut accidental o si, per contra, ha sigut provocada.