Investigació

Detingudes la mare i dues persones més per llençar a les escombraries a una nadó morta a Mallorca

Es manté oberta la investigació per aclarir les circumstàncies que envolten els fets, per la qual cosa no es facilitarà mes informació fins que concloguin les indagacions

Detingudes la mare i dues persones més per llençar a les escombraries a una nadó morta a Mallorca

B. RAMON

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut tres persones, inclosa la mare d’una nadó, per llençar a un contenidor d’escombraries la nounada, que va morir dijous passat a la localitat mallorquina de Porto Cristo.

Segons ha indicat aquest diumenge un portaveu de la Prefectura Superior de Policia de les Balears, després de la detenció de la dona que va donar a llum la nounada es manté oberta lainvestigació per aclarir les circumstàncies que envolten els fets, per la qual cosa no es facilitarà més informació fins que concloguin les indagacions.

Fonts policials han confirmat que la nena havia nascut prematurament, tot i que no han precisat si quan va ser abandonada a les escombraries encara estava amb vida ni han aportat dades sobre la relació entre la mare i els altres dos detinguts.

La investigació ha sigut a càrrec de la Policia Judicial de la Comissaria de Manacor, amb el suport d’agents de Policia Científica i Seguretat Ciutadana, qui des de dijous a la tarda, quan es va trobar la nounada entorn de les 18 hores, han dut a terme nombroses indagacions.

Han revisat càmeres de seguretat de l’entorn per mirar d’identificar i localitzar el cotxe en què la nadó va ser traslladada fins al lloc on se la va abandonar, han revisat registres de centres sanitaris per intentar trobar la mare i han obtingut dades de possibles testimonis.

«La ràpida resolució del cas ha sigut gràcies a la col·laboració ciutadana i a l’excel·lent coordinació i col·laboració entre la Policia Nacional i la Policia Local de Manacor», ha destacat la Direcció.

Notícies relacionades

Les primeres informacions procedien d’una testimoni que va veure com una persona baixava d’un cotxe ocupat almenys per una altra persona i deixava en un contenidor un bony amb una actitud que li va semblar sospitosa.

Quan va comprovar que el que havien llençat a les escombraries era un nounat, va avisar els cossos de seguretat i agents de la Policia Local i la Policia Nacional van acudir immediatament al lloc i van traslladar d’urgència la criatura a l’hospital de Manacor, on es va confirmar la seva defunció

Temes:

Investigació