Investigació

Assassinada una dona agredida a punyalades en ple carrer a Getafe

Els serveis d’emergències han mirat de revertir, sense èxit, la parada cardiorespiratòria que patia la víctima, de 39 anys

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 39 anys ha perdut la vida aquest dissabte després de rebre diverses ferides amb arma blanca en ple carrer al municipi madrileny de Getafe, segons ha confirmat Emergències 112 de la Comunitat de Madrid.

L’agressió s’ha produït a l’avinguda Arcas del Agua de la ciutat, a l’altura del número 15, cantonada amb el carrer Cronos, entorn de les 13.40 hores, i fins al lloc s’han desplaçat efectius de la Policia Nacional i la policia local de Getafe, així com sanitaris de Summa 112.

Notícies relacionades

Una vegada allà, els facultatius han mirat de revertir la parada cardiorespiratòria que patia la víctima amb maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada, si bé no han donat resultat i el personal de Summa 112 ha acabat confirmant la mort de la víctima.

Agents de la Policia Nacional investiguen el succés i, segons han assenyalat fonts del cos, fins al lloc s’ha desplaçat la Policia Científica i el Grup VI d’homicidis per fer-se càrrec de la investigació.

Temes:

Assassinats