Més de 30 evacuats

Vídeo | Controlat l’incendi que ha afectat una zona d’horts i barraques de Montcada i Reixac

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els bombers han donat per controlat l’incendi que s’ha produït en una zona d’horts amb un assentament de barraques a la carretera BV-5001 de Montcada i Reixac (Barcelona, Vallès Occidental). Fruit de les flames ha sigut necessari evacuar una trentena de persones. Fonts del cos van indicar que s’està treballant per refredar el terreny cremat i estabilitzar el perímetre.

Aquest foc ha afectat una hectàrea de superfície, cosa que equival aproximadament a un camp de futbol.

Els bombers en van rebre l’avís a les 02.20 hores de la matinada d’aquest divendres i fins al punt es van desplaçar 19 dotacions del cos. Actualment hi ha set dotacions treballant per estabilitzar les flames. El fort vent que bufa dificulta les tasques d’extinció.

La zona on s’ha produït aquest incendi es troba a la vora del Besòs, al costat del restaurant Masia Reixac. Mossos i Policia Local han tallat la via per facilitar les tasques d’extinció.

Notícies relacionades

Un total de 19 dotacions dels bombers van treballar durant tota la nit per sufocar les flames. Aquestes tasques han resultat complicades a causa del fort vent, el difícil accés i la gran quantitat de material combustible.

El gener del 2022, una parella va morir en aquest mateix espai intoxicada pel fum del braser que feia servir per escalfar-se a la barraca on vivia