Atropellament

Un conductor atropella cinc ciclistes a Madrid

El conductor del vehicle s’ha entregat en una comissaria i és investigat per un delicte contra la seguretat viària

1
Es llegeix en minuts

El conductor d’un cotxe ha atropellat cinc persones que participaven en una marxa ciclista al districte madrileny de Chamberí i posteriorment s’ha entregat en una comissaria i és investigat per un delicte contra la seguretat viària.

Segons ha informat Emergències Madrid els fets van succeir a les 22.00 hores de dijous en diferents punts del carrer d’Alberto Aguilera, quan un cotxe va accelerar i va atropellar cinc ciclistes, dels quals només un va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz amb contusions lleus.

La resta, també amb ferides lleus i donats d’alta en el moment, van ser atesos en diferents punts del carrer: dos d’ells a l’altura del carrer de San Bernardo, uns altres al costat de la plaça del Conde del Valle de Súchil i el cinquè a l’altura del carrer de Vallehermoso.

Els ferits participaven en la marxa mensual «bicicrítica» que parteix des de la plaça de Cibeles i que en aquesta ocasió se celebrava en suport aPalestina.

En un primer moment l’home va fugir, tot i que posteriorment es va entregar a la comissaria d’Hortaleza de la Policia Municipal de Madrid, on va ser identificat i és investigat per un presumpte delicte contra la seguretat viària, tot i que no ha sigut detingut, segons fonts policials informen EFE.

L’investigat va ser sotmès en dependències policials a un control d’alcoholèmia, que va resultar negatiu.

Notícies relacionades

A més, l’home va interposar una denúncia contra els mateixos ciclistes, ja que assegura que aquests el van agredir tant a ell com a la seva parella i van colpejar el seu vehicle.

D’acord amb les mateixes fonts, l’atropellament no va estar motivat pel caràcter reivindicatiu de la marxa a favor de Palestina.