Per Mossos i policia local

Vídeo | Rescat contra rellotge d’un jove de 19 anys que s’estava ofegant a Roses

1
Es llegeix en minuts
ACN

Dos mossos i un policia local de Roses (Alt Empordà) van rescatar un jove de 19 anys que va caure a l’aigua i no podia tornar. El fort onatge va impedir al jove arribar fins a la bocana de la qual havia caigut arrossegat per una onada. Tot això va passar al voltant de dos quarts d’onze de la nit. La mare del jove es va alertar al veure que el seu fill no tornava a casa després de sopar. Ràpidament es va posar en marxa una recerca per la zona però no el trobaven, fins que uns passejants van avisar que l’havien vist a prop de l’espigó. A més, els testimonis van explicar als Mossos que havien avisat el jove que era perillós caminar per la zona pel mal mar, però que el noi no els va fer cas i va continuar endinsant-se a l’espigó en direcció al mar.

Notícies relacionades

Va ser llavors quan els agents dels Mossos i la Policia Local van sentir els crits de la víctima demanant ajuda. Al veure que el noi, que anava vestit, cada vegada s’enfonsava més i l’estat del mar era de fort onatge, els dos mossos van saltar a l’aigua a rescatar-lo.

El policia local de Roses ho va fer immediatament, amb un flotador perquè el jove pogués agafar-se. Finalment van poder treure’l de l’aigua i va ser atès pels equips d’emergència.