A Binèfar

Un nen de 6 anys rep una pallissa grupal a Osca

L’agressió es va produir a l’entorn del camp de futbol de Los Olmos i hi van participar activament o passivament vuit menors d’entre 11 i 12 anys

La víctima presenta diversos nòduls al cap per l’agressió

Un nen de 6 anys rep una pallissa grupal a Osca

FEDERACIÓN ARAGONESA DE FÚTBOL

1
Es llegeix en minuts

Un nen de sis anys va patir dimecres passat una agressió de, presumptament, part d’un grup de vuit nens d’entre 11 i 12 anys en les proximitats del camp de futbol de Los Olmos, a Binèfar (Osca).

El succés va passar cap a les 19.30 hores a la conclusió d’un entrenament i sense existir una raó, segons ha avançat el ‘Diario del Alto Aragón’ després d’accedir a la denúncia interposada. Va ser en aquell moment quan cinc agressors van tirar a terra la víctima i van començar a colpejar-lo al cos i al cap mentre els tres restants presenciaven la pallissa sense intervenir. Poc després, tots vuit haurien fugit del lloc corrent.

Notícies relacionades

El petit presenta presenta diversos nòduls al cap producte de l’agressió, segons l’esmentat mitjà.

La regidora d’Esport de l’Ajuntament de Binèfar, Beatriz Oliván, ha condemnat «enèrgicament» els fets i ha avançat que «estudiaran l’aplicació de les sancions que estipuli la nostra ordenança» per mirar d’evitar que aquests successos es tornin a produir.