El Cabanyal

Un home s’atrinxera després de disparar a un altre a València

La víctima, que ha rebut dos trets, ha sigut evacuada encara amb vida a l’Hospital Clínic

El Grup d’Operacions Especials de la Policia Nacional acordona la zona

1
Es llegeix en minuts

Segon incident a trets en només una setmana a València i la seva perifèria. Un home ha resultat greument ferit aquesta matinada després de rebre dos trets en un carrer del barri del Cabanyal de València. Aquest intent d’homicidi es produeix just una setmana després que un noi de 31 anys fos assassinat d’un altre tret, efectuat per l’esquena, en un carrer de Benetússer quan presumptament pretenien robar-li la droga que aquest portava.

L’autor dels trets es manté atrinxerat i de moment el Grup d’Operacions Especials de la Policia Nacional (GOES) ha acordonat la zona i es prepara per a l’actuació policial.

Notícies relacionades

El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional de València investiga ara aquest nou tiroteig, que de moment s’ha saldat amb una persona greument ferida. La víctima ha sigut traslladat d’urgència per una ambulància del SAMU a l’Hospital Clínic.

Els fets han passat minuts abans de les tres de la matinada al carrer del Progrés de València en circumstàncies que estan sent investigades. Les fonts consultades per aquest diari asseguren que el ferit presenta dues ferides de bala.