A Houston

Una empleada d’un restaurant es posa a disparar per unes patates fregides | Vídeo

Una empleada d’un restaurant es posa a disparar per unes patates fregides | Vídeo
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Han passat dos anys dels fets, però la víctima ha fet el pas ara. Finalment, Anthony Ramos, un pare de família, s’ha decidit a demandar la cadena de restaurants nord-americana Jack in the Box, ja que una de les seves empleades, Alonniea Fantasia Ford, el va disparar amb una pistola a través de la finestreta per una violenta discussió. El motiu: unes patates fregides.

El succés va tenir lloc el febrer del 2021, al local de la cadena pròxim a l’Aeroport Internacional Bush, a Houston (Texas, EUA).

La demanda relata que el client i l’empleada es van embrancar en una discussió. Segons el demandant, el detonant va ser que la treballadora no entregava les patates fregides que el client havia demanat.

El vídeo d’una càmera de seguretat de l’establiment és la principal prova de càrrec. Les imatges recullen 18 minuts d’enfrontament. El client es trobava dins d’un cotxe amb la dona i la filla.

S’ha declarat culpable

Notícies relacionades

En la gravació es recull com l’empleada llança bosses de quètxup i altres aliments al client a través de la finestreta. Com a resposta, Ramos llança un batut a la cara de l’empleada. Aquesta desapareix de la imatge per poc després tornar a aparèixer amb una pistola a la mà. La dona dispara just quan el cotxe fuig.

La dona s’ha declarat culpable d’uns càrrec de comportament perillós, després que es retiressin els càrrecs per agressió amb arma mortal. Ara la família reclama a la cadena 250.000 dòlars com a indemnització per no saber protegir els clients.

Temes:

Armas