Accident mortal

Un autobús sense frens atropella diverses persones i deixa tres morts a Cadis

L’autobús ha envaït després el sentit contrari i ha impactat contra un dels laterals d’El Corte Inglés, a l’avinguda de Las Cortes

Un autobús sense frens atropella diverses persones i deixa tres morts a Cadis

EMERGENCIAS 112 ANDALUCÍA

1
Es llegeix en minuts

Tres persones han mort en la tarda d’aquest dilluns al ser atropellades per un autobús que s’ha quedat sense frens i ha impactat contra un lateral d’un centre comercial a Cadis, han informat fonts policials. L’accident s’ha produït quan l’autobús entrava a Cadis pel pont nou i s’ha quedat sense frens. L’autobús ha envaït després el sentit contrari i ha impactat contra un dels laterals d’El Corte Inglés, a l’avinguda de Las Cortes. Tres persones han resultat mortes.

Davant aquest succés, el president de la Junta, Juanma Moreno, ha manifestat que està molt pendent i es troba «consternat» pel «desgraciat» accident provocat aquest dilluns per un autobús a Cadis. «Consternat per les dades que ens arriben d’un desgraciat accident a Cadis. Un autobús ha atropellat diverses persones i ha causat almenys tres morts i diversos ferits», ha indicat Moreno en el seu compte de la xarxa social X. A més, ha afegit que està molt pendent de les dades que arriben i que els serveis d’emergències estan atenent en aquests moments els afectats.