Alacant

Detinguda una dona a Elx per agredir la seva parella per no estirar la cadena del vàter

El perjudicat va rebre presumptament una gran esgarrapada en un dels costats per part de la seva companya

Detinguda una dona a Elx per agredir la seva parella per no estirar la cadena del vàter
1
Es llegeix en minuts

No estirar la cadena del vàter de vegades pot ser motiu de discussió en moltes llars. No obstant, aquesta vegada ha acabat en una gran discussió i fins i tot en una detenció. Una dona de 50 anys ha sigut detinguda per la Policia Local d’Elx per agredir la seva parella per no estirar la cadena del vàter. El perjudicat va rebre una gran esgarrapada en un dels costats.

Discussió que no va acabar bé

La patrulla de la Policia Local i la Policia Nacional, el 6 de setembre, es van dirigir al domicili dels implicats, al carrer de José Joanquín Landerer, a causa d’una baralla forta de la parella. Una vegada allà, l’home va assegurar que va discutir amb la seva parella perquè aquesta li havia comentat que estirés la cadena del vàter.

Policia local d’Elx. /

Arxiu
Notícies relacionades

En canvi, el perjudicat va assenyalar que ja ho havia fet i que no ho repetiria per segona vegada, segons informa la Policia Local. En aquest moment, l’home es va dirigir a la cuina. La dona, enfadada, també es va traslladar a la cuina. Una vegada allà, pel que sembla li va propiciar una gran esgarrapada a l’agafar-lo fortament d’un dels costats. La filla de tots dos, que es trobava al domicili i va presenciar els fets, va confirmar aquesta versió.

Després d’aquest incident, la dona va ser detinguda i traslladada a dependències policials, tal com afirma l’informe oficial.