Polèmica

¿On és Daniel Sancho? El parador del detingut enfronta la policia i els advocats

¿On és Daniel Sancho? El parador del detingut enfronta la policia i els advocats
1
Es llegeix en minuts

L’entramat sobre el cas Daniel Sancho continua creant noves incògnites sobre el parador del fill de Rodolfo Sancho. Després de moltes especulacions i la confirmació de l’advocat tailandès del Daniel que el seu client es troba en presó preventiva a la presó de Koh Samui, el número dos de la policia tailandesa ho desmenteix taxativament: «Ara és a la presó de Surat Thani».

Segons han pogut confirmar en el programa ‘Código 10’, el fill de Rodolfo Sancho i Silvia Bronchalo estaria fent cada dia un llarg viatge fins a la presó de Koh Samui on tenen lloc les visites amb la seva mare, un trasllat del qual ni tan sols l’advocat tindria constància fins ara.

Segons aquestes noves afirmacions, cada dia el Daniel seria traslladat des de la presó de Surat Thani fins a la de Koh Samui passant per un trajecte de més d’una hora i mitja amb ferri en el qual aniria dins del furgó policial més 45 minuts amb cotxe fins a la presó.

Notícies relacionades

A l’espera de conèixer més detalls sobre aquesta nova presó en la qual segons Big Joke es troba el Daniel sabem que es tracta d’un complex tancat, amb pocs espais a l’aire lliure i només quatre zones a la llum del sol. En aquesta nova situació, Sancho estaria compartint presó amb més de 25.000 reclusos, la majoria per delictes de drogues i armes. Tot i que només poden rebre visites per part de familiars directes, sí que poden enviar aliments, béns i cartes als presos.

Amb més incògnites per aclarir sobre aquest rocambolesc cas, la policia tailandesa espera tenir el cas resolt divendres vinent, que és la data límit. «S’enfrontarà a la pena del càstig de mort» confirma Big Joke novament en l’entrevista que ha ofert a una de les periodistes de ‘Código 10’.