Investigació a Eivissa

El robatori «surrealista» a un grup de ‘streamers’ en una vil·la d’Eivissa que involucra el president d’El Salvador

Els autors del robatori van arrencar l’alarma i es van emportar joies, diners en efectiu, roba interior i tres barres de pa, entre d’altres objectes

El robatori «surrealista» a un grup de ‘streamers’ en una vil·la d’Eivissa que involucra el president d’El Salvador
1
Es llegeix en minuts

Un grup de streamers que passava les vacances a Eivissa ha patit el robatori de diverses pertinences a la vil·la on s’allotjaven a l’illa.

Així ho ha relatat Biyín al seu canal de Twitch. La streamer ha explicat amb sorpresa els detalls de com una banda organitzada els va robar a ella i a altres amics seus del món de l’streaming, entre qui es trobaven també Auronplay, Komanche, Axozer i Paulette, mentre es trobaven fora sopant en un restaurant.

Pel que sembla, els autors del robatori van rebentar l’alarma i la van ficar en una galleda plena d’aigua per accedir a l’interior de la vivenda. Segons explica amb incredulitat Biyín, no va ser un robatori amb força, tot i que sí «estrany».

«No us dic quants diners en efectiu em van treure, però ens van plomar», descriu la streamer. «A més, gent molt rara», continua explicant, es van emportar uns sostenidors meus i a Paulette li van robar un tanga de piscina que tenia pedreria».

La banda es va emportar a més de diners en efectiu, un joier, el passaport i la documentació d’un d’ells i tres barres de pa.

L’streamer Komanche, el que va patir el robatori de la documentació, va acudir a la comissaria de la Policia Nacional l’endemà a denunciar el cas i obtenir el passaport per poder viatjar. Biyín relata amb sorpresa que des del cos policial van indicar al seu amic que havia de demanar cita.

Notícies relacionades

Davant aquestes complicacions, Auronplay va aprofitar la seva bona relació amb el president d’El Salvador, Nayib Bukele, i a través de xarxes socials li va demanar que els ajudés amb el passaport de Komanche, que és salvadorenc.

El president es va prestar a ajudar-los i enviar-los el passaport, no obstant, no podia enviar-lo a Eivissa, per la qual cosa finalment l’streamer va haver de viatjar abans fins a Madrid per acudir al Consolat General i poder obtenir la documentació. «Surrealista», conclou Biyín en el vídeo en què explica l’anècdota.