Crim mediàtic

La mare de Daniel Sancho, Silvia Bronchalo, el visita a la presó de Tailàndia

1
Es llegeix en minuts

Silvia Bronchalo, la mare de Daniel Sancho, el jove espanyol acusat de l’assassinat i esquarterament del cirurgià colombià Edwin Arrieta, ha arribat aquest dijous a la presó tailandesa de Koh Samui per veure el seu fill, a la presó de manera provisional des del 7 d’agost.

Bronchalo ha arribat amb taxi a la presó de Koh Samui, al sud de Tailàndia, acompanyada per personal de l’Ambaixada d’Espanya al país del sud-est asiàtic.

Es tracta de la primera visita que Sancho, fill de l’actor Rodolfo Sancho, rep a la presó de la seva família, i es produeix quan conclou aquest dijous el període de 10 dies d’aïllament a la presó, una mesura de prevenció derivada de la pandèmia de covid-19.

El director de la presó, Watcharapong Boonsaior, havia confirmat a Efe prèviament que el Sancho acabava avui la quarantena i «es reunirà amb [personal de] l’Ambaixada [espanyola] i la seva família aviat».

Fins ara només havien pogut reunir-se amb ell els seus advocats i el personal de la presó.

El mateix Watcharapong Boonsaior va afirmar haver estat amb ell aquests dies.

«He vingut sovint a veure’l i està bé, no té cap problema», va dir a Efe.

Notícies relacionades

La policia acusa Sancho, de 29 anys i que va confessar el crim, de l’«assassinat premeditat» d’Arrieta, de 44, a qui afirma que va acoltellar al pit durant una baralla, si bé encara s’ha de conèixer l’autòpsia de la víctima.

Sancho i Arrieta, que es van conèixer l’any passat a través d’Instagram, havien quedat a Koh Phangan, illa pròxima a Koh Samui, el 2 d’agost, dia en què va tenir lloc l’assassinat i esquarterament del cirurgià, les restes dels quals han sigut trobades a diverses localitzacions de l’illa, inclòs al mar.