VIOLÈNCIA MASCLISTA

La dona apunyalada per la seva parella a Pozoblanco (Còrdova) està ingressada a l’uci amb pronòstic reservat

L’agressor té antecedents per violència de gènere cap a la mateixa dona

La dona apunyalada per la seva parella a Pozoblanco (Còrdova) està ingressada a l’uci amb pronòstic reservat
1
Es llegeix en minuts

La dona apunyalada aquest dimecres en el que s’investiga com un presumpte cas de violència de gènere a Pozoblanco (Còrdova) es troba ingressada, amb ferides d’arma blanca, a l’uci de l’Hospital Valle de los Pedroches amb pronòstic reservat, segons han confirmat fonts de la Junta d’Andalusia.

L’agressió s’ha produït a les instal·lacions del càmping municipal de Pozoblanco i ha sigut perpetrada per la seva parella sentimental, un home amb antecedents per un altre cas de violència masclista amb la mateixa víctima.

Els fets han passat cap a les dues del migdia, quan s’ha alertat tant la policia local com la Guàrdia Civil i els serveis sanitaris d’Emergències de Pozoblanco, que han anat fins al lloc dels fets i han atès ‘in situ’ la víctima, que posteriorment ha sigut traslladada fins al centre hospitalari de la localitat.

Testimonis directes asseguren que la parella de la dona ha començat a apunyalar-la, presumptament, amb un cúter.

L’autor ha sigut detingut per la policia local i traslladat a les dependències policials de la Guàrdia Civil a Pozoblanco, per a la instrucció de les diligències pertinents.

Antecedents per una altra agressió

Els primers indicis obtinguts al lloc del fet, segons informa la Guàrdia Civil, apunten que es pot tractar d’un presumpte cas de violència de gènere. Com a antecedent, afegeix la Benemèrita, «hi ha un cas previ de violència de gènere de l’agressor respecte a la víctima, inactiu des del març del 2019.» 

Localitat consternada

Notícies relacionades

Aquesta nova agressió a una dona es produeix un dia després de l’assassinat d’una jove de 31 anys a la mateixa localitat, consternada pel crim masclista, com el municipi veí de Villanueva de Córdoba, d’on era natural la víctima.

L’assassinat d’ahir a Pozoblanco eleva el nombre de víctimes mortals de la violència de gènere a 35 el 2023, 1.219 des del 2003.