Tailàndia

El vídeo inquietant de Daniel Sancho que ha desaparegut de les seves xarxes

El fill del famós actor Rodolfo Sancho s’ha vist embolicat en una tèrbola situació de la qual podria ser responsable

El vídeo inquietant de Daniel Sancho que ha desaparegut de les seves xarxes
1
Es llegeix en minuts

Daniel Sancho Bronchalo, cuiner professional de 29 anys i fill del famós actor Rodolfo Sancho, ha sortit a la palestra per una tèrbola i esgarrifosa notícia. En les últimes hores ha sigut acusat d’assassinar i esquarterar un home colombià a Tailàndia, algú que suposadament era amic seu. No obstant, i malgrat que en un primer moment va negar qualsevol tipus d’implicació amb la seva mort, la policia tailandesa ha assegurat que posteriorment s’ha declarat culpable.

La víctima en qüestió és un doctor de cirurgia estètica anomenat Edwin Arrieta Arteaga i la seva mort ha provocat milers de missatges en les xarxes socials, a més d’acaparar l’atenció de tots els mitjans espanyols i tailandesos per la brutalitat dels fets. ¿Però com és realment Daniel Sancho? Això és el que ens diuen les seves publicacions en xarxes socials.

Daniel Sancho va decidir desmarcar-se de la professió del seu pare i del seu avi per dedicar-se a la cuina professional, una cosa de què presumia en les seves xarxes socials, i fins i tot va arribar protagonitzar un reportatge amb la revista ‘¡Hola!’. I, tot i que també ha intentat captivar els seus seguidors a través de Youtube des del canal ‘Puro disfrute’, no ha aconseguit una gran repercussió, ja que acumula poc més de 200 seguidors.

Ara bé, sembla que no li va gens malament com a cuiner. En les seves publicacions d’Instagram abunden les fotografies en iots, velers i motos de neu i per diversos països del món com Itàlia, Amsterdam o Tailàndia.

Notícies relacionades

També és un aficionat de les illes espanyoles com Eivissa o Formentera, igual que la costa nord d’Espanya. Llocs on Daniel Sancho disfrutava d’una altra de les seves aficions, el surf.

No obstant, la publicació que més crida l’atenció és la que va publicar l’octubre de l’any passat, en dates pròximes a Halloween, disfressat del maníac Joker, el brivall de Batman i la pel·lícula del qual va fer furor fa només quatre anys.