Vídeo | Un tiroteig a plena llum del dia sembra el pànic a Puerto Banús (Marbella)

Guardia Civil

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional investiga un tiroteig que s’ha produït aquest dimarts junt a un centre comercial a Puerto Banús, a la localitat malaguenya de Marbella, succés en el qual no hi ha hagut ferits ni tampoc detencions fins al moment, segons han informat EFE fonts policials.

El Servei d’Emergències 112 Andalusia ha rebut algunes trucades cap a les 18.00 hores, segons han informat a EFE, en les quals s’alertava que s’havia produït un tiroteig a Marbella i demanaven assistència sanitària.

Fins al lloc s’han desplaçat immediatament agents de la Policia Nacional, Guàrdia Civil i Local i serveis sanitaris i, tot i que al principi es va demanar assistència sanitària, al final no ha sigut necessària.

La Policia Nacional investiga el tiroteig i es desconeix si l’autor d’aquest anava sol o amb més persones, segons les fonts.

Gairebé mitja hora després de produir-se el tiroteig, el vehicle en el qual presumptament va fugir l’autor o autors del tret ha aparegut.

L’autor o autors del tiroteig, presumptament, han calat foc en una cuneta al cotxe que van utilitzar per fugir i ha sigut necessari la intervenció del dispositiu per a la prevenció i extinció d’incendis forestals d’Andalusia (Infoca) que ha treballat amb mitjans aeris i terrestres al produir-se un incendi forestal.

Tres helicòpters

Han treballat a la zona sis grups de bombers forestals, tres tècnics d’operacions, un agent de medi ambient, dues autobombes, dues brigades de reforç contra incendi i una Unitat Mèdica.

Notícies relacionades

A més, han estat avalats per tres helicòpters, un de pesant, un de semipesant i un de lleuger; així com tres avions, dos avions de càrrega a terra i un de coordinació.

El foc ja ha sigut controlat des de les 20.25 hores i es treballa per terra en la rematada i liquidació, segons ha informat l’Infoca.