Investigació

L’home que va intentar raptar un nadó a Mallorca: «¡Soc policia, aquest nadó és meu. Doneu-me’l!»

Agents de la Policia Nacional el van detenir per intent de segrest i el van traslladar a psiquiatria perquè fos explorat

L’home que va intentar raptar un nadó a Mallorca: «¡Soc policia, aquest nadó és meu. Doneu-me’l!»
2
Es llegeix en minuts

«Soc policia i aquest nadó és meu. Doneu-me’l», amb aquestes paraules va irrompre dilluns passat un home en una habitació de l’àrea de maternitat de l’hospital de Son Llàtzer, a Mallorca, amb la intenció de robar una nena nounada en presència de la seva mare i de la seva àvia. Agents de la Policia Nacional el van detenir i el van traslladar a l’àrea de psiquiatria per valorar-lo.

Els fets van passar al voltant de les quatre de la matinada de dilluns passat. Un sanitari es va creuar amb un home. Sense obrir la boca, li va clavar una forta empenta i li va dir que volien robar el seu fill

A continuació aquest individu es va dirigir cap a una habitació de la maternitat. La mare i l’àvia estaven amb una nena nounada quan l’intrús va irrompre a l’estança.

Des del primer moment, les dues dones es van adonar que aquest subjecte no es comportava amb normalitat. «¡Soc policia, aquest nen és meu, doneu-me’l!», va etzibar. A mode de placa policial, va ensenyar el telèfon mòbil.

En aquell moment l’àvia de la nena nounada va mirar de parlar amb el desconegut. Aquest va amenaçar llavors de trucar a la policia. Mentrestant, la mare amb el nadó es van tancar al lavabo. La progenitora tenia por que el subjecte fes mal a la seva filla. 

«Només volia agafar una cosa i anar-me’n»

Llavors l’home va sortir a parlar amb els sanitaris mentre l’àvia de la nena el seguia. Aquesta va explicar als facultatius el que estava passant i van prémer sense dilació el botó del pànic. Els vigilants de seguretat van respondre al requeriment i es van personar ràpidament al lloc. Tot seguit el subjecte va ser reduït i retingut a l’espera de l’arribada de la Policia Nacional. Mentre estava immobilitzat, l’individu va mirar de justificar-se. «Només volia agafar una cosa i anar-me’n d’aquí», va afirmar.

Notícies relacionades

Els agents de la Policia Nacional van recollir informació per mirar de reconstruir els fets. A continuació l’home va ser detingut per intentar emportar-se una nounada de l’hospital Son Llàtzer.

Els agents de la Policia Nacional també van constatar que aquest subjecte tenia el cotxe estacionat en una zona habilitada exclusivament per a discapacitats, malgrat no ser-ho. L’objectiu era tenir més fàcil la fugida. Per a la seva valoració, el detingut va ser conduït a l’àrea de psiquiatria.