Balears

Cala foc a la casa de la seva exdona a Eivissa amb ella i altres persones a dins

Detenen un home per cremar la casa de la seva exparella i amenaçar-la prèviament per reprendre la relació

Cala foc a la casa de la seva exdona a Eivissa amb ella i altres persones a dins
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional d’Eivissa ha detingut un home romanès per intentar cremar la casa de la seva exparella a Eivissa quan ella era dins acompanyada d’altres persones. Segons explica una nota de premsa de la policia, l’home va tirar diversos còctels molotov a la vivenda.

Els agents van rebre l’avís d’incendi en una casa diumenge a les 20.40 hores. A l’arribar a la vivenda van comprovar que el foc havia provocat danys a la terrassa i a la cuina, on hi havia diversos electrodomèstics calcinats. Segons indica el comunicat, els agents van verificar que en el moment de l’incendi hi havia diverses persones a l’interior i que una estona abans havia anat a la casa un home buscant la dona que havia sigut la seva parella. Pel que sembla, la seva intenció era que reprengués la relació, però la dona no volia perquè havia patit amenaces anteriorment per l’home.

«Els policies van investigar i van descobrir que l’home, quan va arribar a la casa, va amenaçar la dona i portava un ganivet gran a una mà i a l’altra una bossa de plàstic amb objectes a l’interior», explica la nota. Després, li va dir a una de les persones que era a la casa que la dona havia de sortir o cremaria la casa amb tothom a dins. L’home li va dir que si no se n’anava trucaria a la policia, i al tancar la porta va comentar la situació amb les altres persones que eren dins de la casa.

La policia explica que des de dins de la casa van veure com l’home havia llançat una ampolla que va xocar a la paret i es va produir una deflagració. Després va llançar una segona ampolla, que va causar el foc, i després va llançar una bossa amb més ampolles.

Notícies relacionades

Els agents, junt amb els bombers, van comprovar que les ampolles tenien gasolina i una metxa. Van detenir l’home com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi amb artefacte incendiari.

Els bombers van sufocar l’incendi, i va quedar feta malbé la cuina, la terrassa, la bugaderia i alguns aparells electrònics. A més, els agents van recuperar el ganivet que portava l’home.

Temes:

Balears