Sense ferits

Un cotxe s’incendia i omple de fum la ronda de Dalt de Barcelona

Els bombers han pogut restablir la normalitat a les 14.15 hores

Un cotxe s’incendia i omple de fum la ronda de Dalt de Barcelona

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts

Una conductora ha hagut d’abandonar el seu vehicle en plena Ronda de Dalt de Barcelona, a prop de la sortida 8 de Vallvidrera, quan aquest ha patit una avaria i s’ha començat a cremar. L’episodi, saldat sense ferits, ha obligat a aturar el trànsit en una de les principals artèries de la ciutat a causa del fum que ha generat la combustió.

Notícies relacionades

Ha sigut la mateixa conductora que ha trucat als Bombers de Barcelona per relatar el que acabava de passar. Els funcionaris del cos d’emergències municipal han pogut sufocar les flames i restablir el trànsit a les 14.15 hores, quan, segons fonts municipals, ja únicament es mantenia tallat al trànsit un carril des del qual s’estava gestionant la retirada del turisme calcinat.

L’incendi s’ha produït en un tram cobert de la ronda, una ubicació que ha provocat que s’acumulés el fum fins a omplir l’espai dels dos sentits de la marxa. Per això la Guàrdia Urbana de Barcelona ha decidit interrompre el trànsit per complet durant diversos minuts mentre treballaven les cinc dotacions dels bombers, que han pogut apagar el foc sense dificultats.