A Villena

Presó per al detingut per matar l’excompany de la seva parella a Alacant

La jutge de guàrdia envia a la presó el presumpte autor de les punyalades que van acabar amb la vida d’un home de 42 anys, que amb prou feines va poder defensar-se, ja que tot just obrir la porta va començar a apunyalar-lo

L’acusat va ser capturat a Alacant després d’una persecució, estant encara en possessió de la suposada arma homicida

Presó per al detingut per matar l’excompany de la seva parella a Alacant
2
Es llegeix en minuts

L’home que suposadament va acabar a punyalades amb la vida de l’excompany de la seva parella a Villena ha ingressat aquest dissabte a la presó. L’acusat, que va ser capturat a Alacant després d’una persecució i té una mica més de 30 anys, ha passat a disposició judicial al matí, ja que la jutge de guàrdia de Villena ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança, segons han informat fonts pròximes al cas. No ha transcendit el contingut de la seva declaració judicial, si ha admès els fets i quina justificació ha al·legat en tal cas, el mòbil del qual es desconeix. Tampoc les fonts consultades han pogut aclarir si se l’acusa d’homicidi o assassinat.

Tant el detingut com el mort no tenien antecedents policials previs, i la investigació apunta que la víctima, de 42 anys, amb prou feines va tenir possibilitat de defensar-se, perquè tot just obrir la porta l’ara empresonat va començar suposadament a apunyalar-lo.

Tots dos residien a El Poblao, a un parell de carrers de distància, i hi va haver testimonis que el van veure fugir de la vivenda davant els crits i els cops que va donar a la porta perquè l’obrís la víctima.

L’arrestat, que és malalt renal i acudeix a diàlisi, continuava estant en possessió de la presumpta arma homicida en el moment del seu arrest, després de patir diversos xocs en la seva fugida amb el vehicle i mirar d’escapar a peu.

L’homicidi es va produir poc abans de les 14.00 hores a la casa del finat, al barri de San Francisco, conegut popularment com ‘El Poblao’. Segons el relat dels veïns, el detingut es va personar per causes que s’investiguen a la vivenda de l’exmarit de la seva actual parella i va començar a colpejar la porta de forma violenta perquè li obrís. La víctima, de 42 anys i mecànic de professió, va obrir la porta i l’agressor li va assestar immediatament almenys tres punyalades i va fugir.

Notícies relacionades

Residents de l’immoble van acudir a la casa i van trobar la víctima mortalment ferida. De fet, quan es van personar la unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) al lloc dels fets, els sanitaris només van poder confirmar la seva mort.

Una vegada es va esbrinar que el presumpte agressor havia fugit en un Seat Arosa de color vermell, es va cursar una requisitòria per trobar-lo. I el detingut va aparèixer a Alacant, sent capturat després d’una breu persecució, després d’irrompre a la zona de ponent del port de la capital i trencar la tanca d’accés. El sospitós va tornar a sortir del recinte del port i es va dirigir cap a la dàrsena pesquera, on va accedir al centre logístic de la multinacional Dachser i després d’un nou impacte va abandonar el cotxe i va seguir la fugida a peu. Uns minuts més tard va ser capturat per agents de la unitat de Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil.