Balears

Condemnat a quatre mesos de presó el nòvio de Jade Jagger per atemptat a l’autoritat a Eivissa

La filla de Mick Jagger haurà de pagar una multa per resistència a l’autoritat

Condemnat a quatre mesos de presó el nòvio de Jade Jagger per atemptat a l’autoritat a Eivissa
2
Es llegeix en minuts

La joiera, model i dissenyadora d’interiors Jade Jagger, filla del llegendari cantant Mick Jagger, ha sortit fa pocs minuts en llibertat després d’haver estat gairebé vuit hores als jutjats d’Eivissa perquè dimecres a la nit va ser detinguda junt amb la seva parella, acusats d’agredir els agents del Cos Nacional de Policia que van acudir a la trucada dels responsables del restaurant de Dalt Vila en el qual es trobaven.

Segons ha pogut saber Diario de Ibiza i confirma el Tribunal Superior de Justícia de les Balears, Jade Jagger ha sortit en llibertat després de declarar al Jutjat d’Instrucció número 1 haver pagat una multa. La jutge ha condemnat el nòvio de Jade Jagger a una pena de quatre mesos de presó per un atemptat a l’autoritat, mentre que a la filla del cantant se li ha imposat una pena de quatre mesos de multa per un delicte de resistència greu (a raó de deu euros al dia) i una altra de 20 dies de multa (també 10 euros al dia) per un delicte lleu de lesions. D’altra banda, Jade Jagger haurà d’indemnitzar la víctima amb 800 euros.

Esquinç a un agent

Segons altres fonts, la detinguda, ara posada en llibertat, va provocar un esquinç a un dels agents que van intervenir en la seva detenció.

Jagger ha sortit per una de les portes laterals del jutjat, on l’esperaven un dotzena de periodistes, tant locals com estrangers, principalment del Regne Unit, i diversos paparazzis. Una furgoneta amb els vidres tintats esperava la filla del mític ‘rolling stone’, a la qual ha pujat sense la seva parella. Ell, quan ha sortit del jutjat, ha travessat l’avinguda d’Isidor Macabich en direcció oposada a Jagger.

La joiera i model, vestida amb pantalons i brusa negra i protegida darrere d’unes ulleres fosques, no ha evitat la presència dels periodistes, tot i que no ha fet cap declaració, malgrat el requeriment dels mitjans.

Els fets van passar dimecres cap a les 9 de la nit en un restaurant ubicat a la zona emmurallada de la ciutat d’Eivissa, al carrer Santa Creu, quan els agents es van desplaçar fins a l’establiment, alertats per un aldarull, han informat fonts pròximes a la investigació.

Notícies relacionades

L’aldarull, protagonitzat per un client, va fer que tant els responsables del restaurant com diversos clients truquessin a la Policia Nacional.

A l’arribar-hi, els agents es van trobar amb l’home fora del local, que al veure els efectius es va abalançar sobre ells per agredir-los, motiu pel qual va ser reduït per detenir-lo.