DETINGUTS

Catorze detinguts, sis d’ells menors, després d’una baralla amb pals i navalles a Màlaga

La baralla, convocada per Instagram, va enfrontar un bàndol d’aquest districte amb un altre de la Carretera de Cadis

Catorze detinguts, sis d’ells menors, després d’una baralla amb pals i navalles a Màlaga
1
Es llegeix en minuts

Catorze joves, sis menors d’edat, van ser detinguts per la Policia Nacional divendres passat a Màlaga capital per presumptament participar en una baralla multitudinària que dos bàndols, un de procedent del districte Carretera de Cadis i un altre de Teatinos, havien convocat en aquest últim districte a través d’Instagram.

Segons fonts policials, en la baralla es van utilitzar objectes contundents i armes blanques, alguns dels quals van ser intervinguts pels agents. Cap dels nois implicats va resultar ferit de gravetat.

Als arrestats, entre els quals hi havia menors d’entre 14 i 17 anys, inclosos una noia, i adults d’entre 18 i 21 anys, se’ls atribueix un presumpte delicte de baralla tumultuària. Dotze arrestats són espanyols i dos, d’origen argentí. Les fonts creuen que un conflicte sentimental podria estar darrere de la baralla.

Lluita divendres

Els fets es van produir cap a les 18.30 hores de divendres passat 28 d’abril, quan diverses trucades al 091 van alertar d’una baralla multitudinària que s’estava produint a la Fuente de Colores (avinguda Jorge Luis Borges) en què participaven una trentena de joves que portaven pals, armes blanques i fins i tot un bat de beisbol.

Notícies relacionades

La Policia Nacional va mobilitzar diverses patrulles que van aconseguir interceptar en diferents punts tres grups de joves quan intentaven fugir a la carrera. Les posteriors gestions van permetre determinar que dos d’aquests grups pertanyien al mateix bàndol d’adolescents que s’havia traslladat des de la Carretera de Cadis i a dos d’ells els van intervenir una navalla i una porra extensible, motiu pel qual també se’ls va denunciar per portar armes il·legals.

El tercer grup el formaven adolescents residents al districte de Teatinos.