Catalunya

Quentin Tarantino visita Mollet per una urgència mèdica

  • El popular director nord-americà, que era a Barcelona presentant el seu llibre, va patir una urgència dental

  • Tarantino arrasa al Coliseum

Quentin Tarantino visita Mollet per una urgència mèdica

EPC

1
Es llegeix en minuts

El cobejat director nord-americà Quentin Tarantino va haver d’anar diumenge passat a la localitat de Mollet del Vallès per una urgència mèdica abans de presentar el seu llibre al Teatre Coliseum.

Tarantino va patir una urgència dental, segons expliquen a Ràdio Mollet, abans de presentar el seu assaig sobre el cine dels anys setanta. El propietari de la clínica dental, el doctor Víctor Serra, va rebre una trucada de l’hotel on s’allotjava Quentin Tarantino. La clínica va obrir diumenge al matí per atendre’l i solucionar el seu problema abans de la presentació.

Notícies relacionades

El cineasta nord-americà Quentin Tarantino era diumenge passat a la capital catalana, com a part de la seva gira europea per a la presentació del llibre ‘Meditaciones de cine’, una trobada amb seguidors en què va confessar que la pel·lícula que, contra tot pronòstic, més el va traumatitzar quan era un nen va ser ‘Bambi’.

El llibre, que ha sigut número u del ‘The New York Times’, se centra especialment en les pel·lícules més descarnades i de limitat pressupost dels anys de la seva educació sentimental, des de ‘Defensa’ fins a ‘Harry el Brut’, passant per ‘Taxi Driver’ ‘La fuga de Alcatraz’ o ‘El ex-preso de Corea’.