Joana Sanz trenca el seu silenci després de la detenció de Dani Alves i llança aquest sentit missatge

La model de Tenerife i dona del futbolista ha trencat el seu silenci a Instagram sumida en una complicada tempesta a causa del procés del seu marit

Joana Sanz trenca el seu silenci després de la detenció de Dani Alves i llança aquest sentit missatge
1
Es llegeix en minuts

Joana Sanz és la dona més buscada del moment.

Des que es va conèixer la detenció de l’exfutbolista del FC Barcelona, Dani Alves, per una presumpta violació a una jove durant una nit de festa en una coneguda discoteca de Barcelona, totes les mirades es van posar sobre l’actual parella de l’esportista, la model de Tenerife Joana Sanz, que es troba passant un dels moments més complicats de la seva vida.

Sense anomenar el futbolista però conscient de l’expectació que hiha entorn de la seva figura, la canària ha volgut trencar el seu silenci a través de les xarxes socials amb l’objectiu de llançar-ho als seus seguidors per intentar trobar una mica de calma a la tempesta en la qual es troba sumida des que es va fer pública la situació actual d’Alves.

Notícies relacionades

Visiblement cansada, amb la veu baixa i des de casa seva, Joana ha publicat un petit vídeo en el qual vol tranquil·litzar els seus seguidors i en el qual es pronuncia, per primera vegada, sobre l’inesperat gir que ha fet la seva vida pocs dies després de la mort de la seva mare.

«Gràcies als que m’estan recolzant»

«He volgut fer aquest vídeo perquè em vegin perquè sé que hi ha gent que està molt preocupada» comença la model. «Ara tinc un moment de calma dins de la tempesta que tinc a sobre i volia aprofitar per agrair tantes persones que m’estan recolzant. Ni els millors llibres de psicologia tenen paraules tan boniques i tan plenes de carinyo. Els estic llegint tots i em reconforta que hi hagi gent que es prengui el seu temps per escriure’m una cosa tan bonica. Moltes gràcies», diu sense esmentar el seu marit.