Successos

Presó provisional per a cinc detinguts que abusaven sexualment en grup de les seves víctimes

La jutge considera que s’aprecia una manera d’actuar repetida, menyspreant les dones, considerant-les objectes amb la finalitat de satisfer els seus desitjos sexuals i infravalorant la voluntat d’elles

Presó provisional per a cinc detinguts que abusaven sexualment en grup de les seves víctimes
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutjat d’Instrucció 5 de Gavà ha decretat presó provisional, comunicada (excepte amb les víctimes) i sense fiança per a cinc detinguts en relació amb cinc delictes d’agressió sexual i tres d’agressió sexual o abús sexual a tres víctimes durant el 2021 al Baix Llobregat.

Notícies relacionades

La jutge, que ha acordat la mesura sol·licitada pel Ministeri Fiscal i l’acusació particular, ha considerat que: «De les diligències practicades s’ha evidenciat que es tracta d’un grup organitzat que actuen de la mateixa manera amb les seves víctimes». Un d’ells captava les noies i després els altres s’aprofitaven de la vulnerabilitat sotmetent-les a pràctiques sexuals no consentides. Així doncs, en la present causa hi ha tres víctimes, però també dels missatges dels mòbils s’infereix que hi ha altres víctimes que no han pogut ser identificades.

La jutge ha considerat que «s’aprecia que la manera d’actuar dels investigats és habitual i l’han normalitzat, menyspreant les dones, considerant-les objectes la finalitat dels quals és satisfer els seus desitjos sexuals i infravalorant la voluntat de les dones».

Temes:

Successos