Los Alcázares

Cusen a punyalades l’amo d’un bar de Múrcia al defensar una dona d’una agressió

Una testimoni relata que la víctima va sortir del seu establiment i va presenciar l’atac a la noia: va ser llavors quan va intervenir i el van apunyalar a ell

Cusen a punyalades l’amo d’un bar de Múrcia al defensar una dona d’una agressió

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Un home d’origen britànic acabava aquest divendres al matí a l’hospital després de rebre diverses ganivetades per part d’un altre home, que es va escapar corrents després de l’atac i a qui les Forces i Cossos de Seguretat estan buscant, segons informen fonts pròximes al cas. El testimoni d’una vianant és clau: assegura que tot va començar amb l’agressió a una dona a la via pública, però que va ser l’hoteler el que va acabar emportant-se la pitjor part.

Els fets tenien lloc minuts abans de les deu del matí d’aquest divendres, a l’avinguda de la Libertad, a la localitat de Los Alcázares, quan l’home, propietari d’un bar, sortia de l’establiment. Almenys un individu el va abordar a la via pública i li va assestar diverses punyalades, i després va fugir corrents.

Segons el testimoni d’una veïna que va sortir a fer un tomb i, després de veure com estaven pegant a una dona al carrer va donar la veu d’alarma, després de sentir els crits d’una noia i de dos nois, el que va passar va ser que l’amo del bar va intervenir per aturar l’agressió a una noia al carrer, i va ser quan el van atacar a ell. La testimoni va afirmar que l’agressor era també anglès, pel que va entendre entre els seus crits i per l’accent.

Notícies relacionades

Segons va detallar el 112 a la seva web, el ferit, que estava conscient i podia caminar, va aconseguir arribar pels seus propis mitjans a una clínica pròxima. Però les seves ferides eren serioses. Allà s’hi va desplaçar una ambulància, els sanitaris de la qual van atendre in situ la víctima i la van traslladar després al Santa Lucía de Cartagena, l’hospital més pròxim. Segons fonts sanitàries, l’home presentava diverses ferides de gravetat, una de les quals al coll.

Agents de la Policia Local de Los Alcázares i de la Guàrdia Civil es van mobilitzar a l’escenari de l’agressió. Serà la Benemèrita el cos encarregat d’investigar el cas.