Festival de música

Tres detinguts al Reggaeton Beach Festival Santander per agredir policies

Alguns assistents a aquesta cita van ser atesos a Valdecilla per punxades, si bé fins ara tots han donat negatiu en drogues

Tres detinguts al Reggaeton Beach Festival Santander per agredir policies

Feed

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Tres joves van ser detinguts ahir, en el marc del Reggaeton Beach Festival Santander, celebrat a la Campa de La Magdalena, per agredir agents de la policia local. A més, dos tenien drogues.

La primera detenció es va produir cap a les 21.15 hores, quan els agents van acudir, a requeriment del personal de seguretat privada del concert, a treure’n un jove que s’havia vist implicat en una baralla.

Quan els agents van procedir a la identificació, el noi va reaccionar «de maneraviolenta» contra un d’ells i li va clavar un cop de puny. És per això que va ser detingut i es van instruir contra ell diligències judicials per suposat delicte d’atemptat a l’autoritat.

Poc després de mitja hora, els agents van observar dos joves, un noi de 28 i una noia de 27 que intentaven eludir el control d’accés al concert.

Quan en aquell moment un agent va intentar identificar el jove, el noi va reaccionar «de manera violenta» i li va clavar una manotada. A més, mentre l’estava detenint, la noia que estava amb ell va agafar el policia pel cap.

Notícies relacionades

Tots dos es van aconseguir escapar en un primer moment, però van ser localitzats a la platja de Bikinis i van ser detinguts. A més, van ser denunciats administrativament per tenir, ella, marihuana i haixix i, ell, tres grams de cocaïna, segons ha informat en un comunicat la policia local.

D’altra banda, alguns dels assistents en aquest festival van haver de rebre assistència sanitària a l’Hospital Marqués de Valdecilla per punxades, si bé totes les proves fetes fins al moment han donat negatiu en drogues.